MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

simaso 2016-10-18 11:57

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 446735)
Kai ejau dar i mokykla poto studijos. Nebuvo kalnai pinigu tai tekdavo rinktis devetas padangas arba restauruotas. Nieko nepadarysi jeigu visi kaka darytu pinigais, tai su naujom premium padangom vazinetu. :pepsi:

ir aš esu pirkęs ir nekartą naudotas padangas, esu pirkęs naudotus amortikus, naudotas stabdžių kaladėles ir t.t. bet yra posakis "skupas moka dukart" ir tuo nekartą esu įsitikinęs

Apple 2016-10-18 12:14

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 446735)
Kai ejau dar i mokykla poto studijos. Nebuvo kalnai pinigu tai tekdavo rinktis devetas padangas arba restauruotas. Nieko nepadarysi jeigu visi kaka darytu pinigais, tai su naujom premium padangom vazinetu. :pepsi:

Ne, visi važiuotų su naujom S klasėm ir keistų jas kas sezoną, kad nereikėtų pirkti naujų padangų ir permontuoti :D

Markko 2016-10-18 12:15

Kurie HP geriau elitbook ar proobok? ar geriau koki thinkpada?

Vilius 2016-10-18 12:15

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 446731)
Idomu realiai uzmontavus ir pavaziavus kaip tas protektorius beatrodo :) dabar tos foto tai grazios labai, kuomet net padangu protektorius su juodintoju pajuodintas :)))

nu jeigu greicio diapozone nuo 120 iki 240 nedreba, nekaukia ir niekas nesidaro... tai kame beda ?

wzikas 2016-10-18 12:15

Skaitau normalu studentam sukt galva nes pinigu nera, bet dabar mane net nupurto nuo minties vaziuot i srota daliu ieskot ir su tais murziais bendraut. Tas pats su tom padangom - kazkur trintis po aiksteles ir rankiot sau komplektus. Net parduodamom auto mieliau kiniskas dalis sukrausiu nei naudotas

Apple 2016-10-18 12:17

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 446739)
Kurie HP geriau elitbook ar proobok? ar geriau koki thinkpada?

Jei darbui ir intensyviam naudojimui tai tik ThinkPad.
ThinkPad turi dabar X serija iš Carbono. Labai lnegva, plona ir patvari. Aišku kaina atitinkama, bet :uuu:

Robis 2016-10-18 12:17

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446729)
gerai, jei tokią proga pasitaiko, bet čia retai. čia kaip su aifonais, juos dažniausiai parduoda kai yra gavę drėgmės ar dar kokios priblemos, todėl geriausia pirkt naujus arba iš pažįstamo, kad žinotum, kaip juo naudojos. žmonės prisiperkąir poto vargsta.

totaliai nusišneki, yra žmonių kurie kas metus keičia, nes naujas modelis išeina. Tokių žmonių nemažai.

Vilius 2016-10-18 12:18

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 446741)
Skaitau normalu studentam sukt galva nes pinigu nera, bet dabar mane net nupurto nuo minties vaziuot i srota daliu ieskot ir su tais murziais bendraut. Tas pats su tom padangom - kazkur trintis po aiksteles ir rankiot sau komplektus. Net parduodamom auto mieliau kiniskas dalis sukrausiu nei naudotas

va cia jau didele klaida... geriau jau naudotas orginalas, negu naujas kinietiskas.. PVZ... nupirk radiatoriaus groteles kinietiskas, tai ta "zelata" nusilups po sezono... nupirksi is sroto naudotas org, tai ir vaziuos kaip priklauso. Nesnekant tvirtinimo tasku neatitikimus ir pan.

Apple 2016-10-18 12:19

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 446741)

Tai, kad normalios naudotos bus daug kartų geriau nei naujos siauraakiu.

Vilius 2016-10-18 12:21

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 446726)
tai dėk R17 žiemai, nekainuos 1k :)

Tai kam tada isvis S klases mersa pirkt, ir poto sudet 17 ratus :) Arba tada ziemai subaru 96' metu nusipirkt ir varinet.. panasi logika butu :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:03.