![]() |
Vat idomu kaip ziuresis bendras vaizdas, ar nebus per chuliganiski ratai tokiam solidziam auto...
Citata:
|
Jau užmauti lentyniniai :)
1 Attachment(s)
Va, vasarai pasibaigus pavyko užmauti AZEV'us, trumpam. Toks bendras vaizdas gavosi. Galas man patinka 100%, priekis ne 100, kas liečia vaizdą. Važiavimas pasikeitė nerealiai. Pažiūrėsim kokie bus liaudies vertinimai :)
Attachment 6566 Citata:
|
as uzskaitau :wave: visai nk atrodo
|
man rodos mazumele per aukstos padangos
|
Mažumėlę per aukštos ir mažumėlę per siauros. Priekis 225/50 R16 9J, galas 255/45 R17 10J. Matyt reikėtų gale 265/40, priekyje 235/45. Bet ką radau, tą pirkau, sunkiai sekėsi rasti dėvėtas tos pačios firmos ir modelio identiško protektoriaus padangas skirtingų diametrų. Gal pavyks neskubant rasti ką nors panašesnio į tiesą per laiką.
Citata:
|
Citata:
|
Man patink :)
|
Citata:
|
Atrodo gerai, bet kad ir kaip keistai tai skambėtų, ypač iš mano lūpų, priekiui reikia lengvo dropo:) Nedaug, užtektų su spyruoklių gumom pažaisti:)
|
2 Attachment(s)
Taip jau yra, originaliai W126 aukštai stovi, bet sužeminus nebelieka Mercedes komforto. O ką su gumom galima padaryt, turėjau rankose spyruoklių gumas, jos storio neturi, ar ten kitame gale kokios kitokios yra? (dar pora foto, tik nekokios-MB purvinas :))
Attachment 6567 Attachment 6568 Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:02. |