Citata:
Pradžioje rašė <MB>
(Post 14709)
Tuos du kurie prabalsavo už negražus - ant galinės E50 sedynės ir po keliolikos sekundžių pataps jiems begalo gražus... Nesu labai sužavėtas senesniūjų Keturakių priekio stilistika bet AMG !!! Vairas ir sportiškas ir labai santuriai mersiškas, juodas salonas! Na da rjeigu būtų juodas.. Bet čia jau tik mano skonio reikalas :) Taigi :zenklas:
p.s. Pažiūrėjau video (kur su audi varžomasi) Rekomenduoju paskaityti lengva toki skaitala su idomiais pačio rašytojo pasakojimai apie jo pačio nuotykius, Sobieslavas Zasada "Saugus Greitis" (Rekomenduoju tikrai ne dėl didelio greičio mieste :))
|
Na tokiam retam modeliui spalvos nepasirinksi :) Bet labai dziaugiuosi, kad jis sidabrinis, nes labai praktiska :) Nesimato, kad purvina :D :D Turejau as tamsu W124 tai tekdavo plauti po 3-4 kartus per savaite... O dabar uztenka vieno. Negali buti negrazus E50 AMG? Gali. Juk kiekvienas zmogus yra individualybe. Pvz labai daznai girdziu, kad esu beprotis ir vazineju su tokia kura megstancia masina ir patys su Golfais TDi vazineja. As labai megstu pagreiti ir komforta, o jeigu dar tai mersedesas tai tik 10 balu :) As suprantu, kad tai senas mersiukas, bet kaip mes kazkada esam diskutave, kad geriau desimties metu senumo mersas nei naujas Dacia, Daewoo ar bet koks prancuzas. As esu labai dekingas zmonems, kurie isreiskia savo nuomone, nes man idomu kaip E50 atrodo eilinio praeivio akimis (nors sito forumo mersistus nepavadinciau eiliniais praeiviais :) ). Ir labai glosto savimeile geri zodziai, nes kol neturi zmonos (as jos neturiu) turi kuo rupintis tai tavo :zenklas: :)
|