![]() |
nu as pasakysiu savo nuomone.. bamperiu nedazyciau.. grazu ir orginalus. truksta ,, tarano" ant priekio koks buvo ant senojo tavo ml'o, svelniai tamsintu langiuku ir facelift lempu.. ir butu ledinis :)
|
Citata:
|
o mano nuomone jam geriausia vaizda duoda amg body kitas, ir ratai 22" bet ar Rimvydas taip darys ,abejoju, o db paprastas ml ir tiek ,nudazysi buferius vistiek bus nieko neissiskiriantis, uzdesi ta rata taipogi nieko nepakeis.. :)
|
Citata:
|
Citata:
|
AMG bodykit'as gražu, bet aš jau pasukau kitu keliu :) Žiūrėsim, kas gausis, ką sulipdysiu :)
O galinis lankas su zapaske man nepatikt pradėjo :) Draugo merse apžiūrėjau, kaip jis ten darinėjasi ir sukiojasi į šoną - atšoko visos fantazijos :D Tragedija kažkokia, absoliučiai nepraktiška ir nepatogu, juolab, kad aš dažnai bagažine naudojuosi :) O dėl priekio lanko - gal ir gera mintis, bet tolimesnėje ateityje :) |
Citata:
|
Vakar sudėtas išmetimas - labai patenkintas esu, garsas nepasikeitė,o vaizdas pagerėjo :)
http://img848.imageshack.us/img848/4292/img3770h.jpg |
grazu.. jei nepaslaptis kiek atsiejo tau ismetimas? :) pats keitei ar kaip? dabar jauciu riaumoja gyvulys :ralis::blush:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:45. |