![]() |
Na motoras toks pat, galbut kazkas panasaus gautus? http://www.youtube.com/watch?v=Bshp2...eature=related
|
Citata:
SL'ui gal ir labiau tiktu tas ismetimas :) siandien mieste maciau ML63 AMG, va ten tai garselis, gamyklishkai nerealiai skamba, nereikia nieko isradinet :) Audriau, gali tesiog graziai nupjaut ta galini bakeli, ji paliekant kabeti, t.y. nupjaut vamzdius nuo vidurinio bakelio. Ir pavazinet taip viena diena, jei patiks garsas, galesi normaliai isvest tuos vamzdzius iki galo jau be galinio bakelio. Butu pats pigiausias ir paprasciausias budas :) Ypac man patiko tas Brrrm uzsivedant :xx: |
visada svajojau kad mano sec'as urgztu taip, tik vis nesiryztu pjaustyt:))
|
Citata:
|
Citata:
|
kazkada girdejau apie aston martin ismetima, "gryztu namo" funkcija ar kazkas pan, kai mygtuka nuspaudus ismetimas tylus pasidaro :) kazin kokiu principu ten padaryta, nes modelio masinos neatsimenu.
|
pakalbėjau su tuo draugu, per kurį ir pirkau SL'ą, sako šiai dienai nesvarbu jokie farų E žymėjimai, spindulio švietimas || ir nebėda. Svarbiausia geometrijos pažyma, gale priešrūkas, sparne posūkiai ir balti gabaritai. Niekaip nesuprantu, kuom kliūva amerikoniški gabaritai, man jie kur kas geriau žiūrisi už baltus.
|
Citata:
|
Na pas mane cl500 ismetimo garsas buvo gan nieko, bet iki 3tukst apsuku kiek dazniausiai vazineji mieste nelabai ispudingas, bet jau nuo 4tukst apsuku prasidedavo riaumojimas.. Bet velgi, ne toks agresyvus.. Irgi labai norejau gero garso, tai pabandziau ispjauti katalizus, tai niekas nepasikeite, nei garsas, nei dinamika.. tai kaip ir be reikalo.. O operuoti bakelius kazkaip biski pabijojau kad bus per ziaurus garsas.. taigi taip ir liko ta masina tokia.. Beje kai persedau i 735i e65 iskart po cl500, tai zinok uzvedu varikli ir atrodo kad neuzvesta masina, visiskai jokio garso, nei is ismetimo, nei is po variklio.. Tai is vienos puses gerai, bet is kitos ne :) Moralas toks, kaip be pasidarytum, idealiai nebus.. Nes uzmiestyje tas garsas bus ziauriai uzknisantis, ir mieste kai nenoresi atkreipti i save demesio irgi garsas erzins.. Mygtukas paneleje pati geriausia iseitis :seile::seile:
|
Teko skaityt apie tas sistemas kur garsa reguliuoja, idomus dalykas, bet cl'ui labiausiai esu pasiryzes tai ispjaut bakelius arba palikt kaip yra.. :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:12. |