![]() |
WoW, va dabar tai bomba :thumbsup:
Blemba kaip aš tau pavydžiu :ploja: čia geresnio modo turbut neimanoma buvo padaryt. Dabar tik stabdžiai beliko :D |
Citata:
Citata:
Apple, ner cia ko pavydet, parduosi Tiguana su laiku, galesi isigyt koki E55 ir dar ratams liks :) Jo, didesniu stabziu ziauriai truksta dabar, ypac gale. Su laiku gal atsiras. |
Citata:
|
Citata:
|
Man kaip senam krienui sunkeliais besidauzant iskart kyla siaubas pagalvojus kad puse marsrutu reiketu perplanuot, as isvis svajoju vietoj savo R16 205/55 pasikeist i R15 skardinius 195/70 ot minkstai per visokius nelygumus linguociau
|
Dieve brangus, totali bomba... Europietiski standartai. Be kalbu.
|
Citata:
|
super atrodo (y)
kaip bebutu keista placios padangos tas duobes graziai pravaziuoja, Su gulinciais mentais ar betonke jausis, bet pavienes duobes nebaisios |
Uu, labai gerai! Dabar rastafkiu iki hard level :D. Kiek dar gali nestis i sonus?
|
Citata:
Citata:
Citata:
Priekis ant ribos su sitom padangom ir taip. Shiaip nera planu kazkoki tai super stance daryt, vos vos gala pastumt i lauka ir bus OK :) man svarbu, kad betkaip agresyviai vaziuojant su keleiviais ar be, kad niekas "nerubintu". |
Citata:
|
su priekiu paprasciau, su liniuote pamatuot gali, o gale buna atrodo dar pirstas lenda tarp rato ir arkos, bet vistiek trina ant didesniu nelygumu, nes ratas ne tik i virsu juda. Kazkada su opel astra zaidziau su tais isnesimais :)
P.S. ventilis idomus toks situ ratu )) http://i.imgur.com/VfxvaRK.jpg |
Citata:
|
Citata:
https://www.youtube.com/watch?v=_I_9QQdTrHE |
Citata:
Kiek as esu susidures su Melga ir kiek pazistami, tai manau kai kurie garazai ar kitos firmeles tikria geriau dirba nei jie. Apie ka galima kalbeti jei zmones sumontave ant ratlankiu padangas, bande bet kokia kaina uzdeti ant masinos, nors tie ratai neatitiko ET. Akivaizdziai i suporta remiasi, o jie stebisi akis ispute kodel ratas nesisuka:juokiasi: apibraize man ten viska.. |
Citata:
|
Citata:
Tomskis archeologas :D galiu pasakyt, kad taip, be dropo buvo geriau, komforto prasme, nes galejau nestabdydamas pravaziuot per tas pesciuju perejas paaukstintas, bet tiek to :) |
Kas del padangu tai teko tureti Falken Azenis, tai nezinau kaip jums, bet as jomis buvau labai patenkintas. Tylios, geras sukibimas ir ant slapios dangos viskas gerai su jom buvo. Vienintelis minusas tai pakankamai greitai dyla, bet cia visu minkstu padangu beda. Pernai pirkau Michelin PilotSport 3 ir po sios vasaros jas teks ismesti, nes jos bus plikos. Tai ar Falken'ai ar Michelin'as jei minkstos visos dyla vienodai.
|
matai, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu :) tiesa, del tylumo, tai vakar atkreipiau demesi, kad vis delto garso daugiau nei buvo su Infinity padangom )) bet dar gal del to, kad ir priekyje ir gale dabar padangos platesnes stovi.
|
I Melga gyvenime nebevarysiu, kazkada nuvariau kad patikrintu kur padanga leidzia, radau ryte tuscia, zapaske opa, rata i bagazine ir artimiausias taskas Melga buvo. Uz padangos sutvarkyma paime apie 140lt dar sena valiuta. Apakes buvau :) Paklausiau kas per kosmosas, tokios kainos, nepatinka nevaziuot, :cenzura: apsizodziavom ir isvariau :)
|
Ziauriai gerai arodo :))
|
rimtam modeliui rimti ir ratai. nors man ir su stockiniais gerai atrodė ;]
|
Citata:
|
:)))))))))))))))))))))))))))))) 20 litu sena valiuta iseidavo :))))))
|
jei is sono kordas prakirstas tai vulkanizuot 70lt pas garazinius
|
2013 m. mokejau melgoj 70Lt uz pradurtos padangos sutvarkyma (ir tai cia buvo sekmadienio vakaras), pabrango matyt:)
|
Citata:
|
uz siula 10lt stafke. siula gali senukuose nusipirkti uz 14lt, trim kartam bus.
|
Labai gerai vanix'ai.. gaaal čiut galą paleist norėčiau, bet reziumuojant, labai geras vaizdas:1:
p.s. kaip MB? neatsibodo kaip modelis, markė? nebus kaip daugumai (kaip ir man), kai pasidarai ką nori, parduodi..:))) |
Citata:
Citata:
Citata:
Galas is tikruju is kai kuriu rakursu atrodo kiek aukstenis, bet is tikruju priekis su galu stovi lygiai, is sono ziurint visiskai lygu (matuojant nuo rato lipo iki arkos kanto). Turbut del galiniu arku formos taip atrodo, bet kokiu atveju atsisedi i masina, galas suzemeja siek tiek ir jau jokiu klausimu nelieka :D ir shiaip geriau kai ciut ciut galas auksciau, nei zemiau nei priekis, nepatinka kai galas kaip prikrautas atrodo :thumbsdown: Ziurejom ka ten galima isvalcuot gale, o gi nieko, gamykliskai arkos uzvalcuotos ir taip yra. Uzdejom 6mm rastavkes, atsisedo du zmones ant bagazines paziuret ka ten gali trint. Trins 100% gabaliuka bamperio is vidaus ir galbut siek tiek is kitos puses moldingo. Galima nupjaut ta bamperio gabaliuka, bet su moldingu jau nieko nepadarysi, nes ten jau metalas po jo. Galima dar det padangas su didesniu stretch'u ir kietint gala arba neveziuot keleiviu :D bet tokiu mazochizmu nenoriu uzsiminet. Zodziu tiek to, nebus jokio stance :D man patinka ir kaip dabar yra. |
Nu jau del 6mm tiek vargt, jau butu daugoka.
O c63 visi iki facelift turejo bedu, ar tik kazkurie pirmieji? |
Citata:
Nezinau ar visi, cia labiau pletkos, kad problemos su tais pirmais 6,2 varikliais, kaip ten is tikruju yra nesigylinau. Ta pacia pletka pakartojo ir Davydych cia: https://www.youtube.com/watch?v=rF3X_IxPSMw :) |
Kadangi šiandien užmačiau gyvai šiaurės miestelyje , tai pagirsiu kad atrodo super :) ;)
|
aciu :) isnesimai normalus? Ar neatkreipei demesio? Uzsiparinau del galiniu ratu isnesimo, bet deja, nieko nepadarysi :( kastruot arkas kazhkaip nesinori, ypac kai ten nei tasko rudziu.
|
Citata:
|
Prasilenkem siandien, tai truksta, bet labai minimaliai. Is principo ir dabar gerai atrodo :taip:
|
Citata:
|
ten shiaip nera ka valcuot, arkos kantas gamykliskai uzvalcuotas, maiso sujungimas tarp gal.bamperio ir arkos, viduje susijungia bamperis ir kebulas, juosta tokia eina, amerikieciai negailestingai ten viska ispjauna, ir plastiko gabala ir dali metalo, tada galima det nors ir 1cm rastavkes ir netrins. Ziurejau as ziurejau i ta vieta, plastikas dar dzin, bet va metala su bulgarke ten pjaut perziauru man atrodo butu, ir ne faktas, kad koks bitukas apsauguotu veliau nuo rudziu.
UPD: Stai kas trukdo pastatyt ratus placiau: http://i.imgur.com/hmkeIYL.jpg http://i.imgur.com/2GuPU6A.jpg |
tai kas ten blogai su tuo varikliu C63 prefacelift ?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:52. |