![]() |
dideliam norui ęsant galima padaryt prieky, tereikia rast nupirkt eu modelio numerio laikyklį ir jį nudažyt, bet tokiais niekais galima užsiimt, kai nebeturi ką veikt prie jo :)
|
nu jo, pirmiau ratus reikėtų susitvarkyt :)
|
Tu ne pas Kristute ruoskis, o dragu atvaryk:)
|
dėl ratų neapsisprendžiau dar ar šituos persidažyt ar kitus nupirkt, bet kokiu atveju tai nėra prioritetas ir šį sezoną su jais nieko nesiruošiu daryt. Daug svarbiau dabar man po bižki saloną pasitvarkyt, laukiu kol Artūnas atsiųst man super deficitinę prekę, kurią pavyko nupirkt už labai padorią kainą :)
https://i.ebayimg.com/thumbs/images/...RyH/s-l225.jpg Citata:
|
Citata:
|
su tokiu modeliu šiais laikais aš jau nebeprivalau niekam nieko įrodinėt :)
|
sia tema turiu tikrai daug ka pasakyti :) bet tai bus tiesiog beviltiskas klaviaturos maigymas.
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Reik tau numeriu nuo maniskio Moskviciaus :)
|
Citata:
|
Pritarsiu FUN500, kad sena tai nieko nereiskia. Su tokia seniena kartais labai smagu pravaziuot su vejeliu, ypac kai ji tai gali ir tai nera automobilio lauzymas. Jei vaziuosi i MB meeta su malonumu galima bus padraginti kur nors :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
nereikai tų ratų keisti, sutvarkyt užteks :good:
|
Citata:
|
Yra posakis kad gyvenimas pertrumpas kad vairuoti nuobodzius automobilius. Del to manau, pagal galimybes perkami zaislai, kaip sitas SL (cia pvz). Bet nupirkti nenuobodzia auto ir nuobodziai ja ekspluatoti?! O kur tada skirtumas? Na pas Simaso tai savo filosofiju ir teoremu pilna ir tikiu kad mes jas greit suzinosime. O gal kasdien tiesiog uztenka gyvenime to draivo, kad iki pilnos laimes truksta tik kruizinti.
Asmeniskai as pagaunu save kad kai vairuoju kasdienini auto X kuris yra transporto priemone is A i B, parduotuves, vaikai i mokyklas burelius ir t.t. tai nuo tos auto nera ko noreti kad ji teiktu ten kazkoki nesveika malonuma. Kasdienines auto didziausias malonumas yra tas kad jin privalo nesudaryti rupesciu ir tarnauti, negesti ir buti pagalbininku. As tiesiog noriu pamatyti, nu kaip turint V8, motora kuris moka riaumoti, galima kaip pvz flegmatiskai pajudeti nuo sviesoforo? Ten fiziskai neimanoma man atrodo to padaryti. Ir nekalbu apie kick down nuo sviesoforo, tiesiog uztenka panauduoti 30% potencialo ir tai jau tikrai nebus kruizinimu. O tureti V8 ir bijoti paliesti desiniaji pedala tai mazochizmas. |
Citata:
Siandien 10 min pralekiau ir jau smailas nuo veido nedingsta 3 valandas :D |
o jeigu moki gerai boksuotis, negi visur turėdamas proga stengsies pademonstruot savo sugebėjimus ? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Ir treniruotis jis neeina i baleto mokyklas, viskas pagal paskirti, jeigu yra boksininkas tai treniruotese turi buti ir sportine kriause o ne slepetes baletui. |
Citata:
o pamačius samara, kitaip kaip užuojautos vairuotuojas nesulaukia.... |
Citata:
|
Citata:
|
Ta proga užkūriau labai gerą cigarą. Gero vakaro visiems! :vynas:
http://mb1.ltd/mazos/755754CA-4AD3-4...CB3AF890A.jpeg |
|
Citata:
|
Citata:
|
Yra minkštas, tik reikia persiųt langus :)
|
spalva labai grazi, kad ka besakytu kiti komentatoriai :)
Vietoj "Sport" zenklelio nenori V8 uzklijuot geriau? :) |
O kam? :) nėjo r129’tam v8 lipdukai. Nupirkčiau gal naujus sport lipdukus, bet gaila pinigų - po 30eur hunteri :)
|
greičiau siūk stogą ir mesk tą hardtopą į garažą. Nusipirk vėjo deflektorių ir džiaukis kabriko teikiamu malonumu. Nes dabartinis oras yra pats tas. po to vasarą bus per karšta.
|
|
simaso, atleksi i MB meeta geguzes 25? ;)
|
Nebeturiu laisvų savaitgalių iki kokio spalio :/
|
|
neerzina tavęs USA skydelis? man baisiai nepatinka ir dziaugiuosi, kad lengvai pavyko pasikeisti.
|
Man lengvai ir pigiai nesigaus. Yra svarbesnių dalykų ko jam reikia :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:58. |