![]() |
Vieni gražiausių ratų:good:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
SL daugiau toks tipas egoistas,nei draugu paimsi nei pilnos seimos uzkrausi.
A124 jau visvien kitaip del 4 vietu. Kainos tvarkingu nera mazos. |
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Aš turiu klientą, kuriam žmona neleido pirkti moco ,tai jis žmona pakeitė :D tiklsiau ja mete ir nusipirko moca ir dabar daug laimingesnis :D
|
Dar nepamirškit vidutinio amžiaus krizės argumento ;) gi tada visi vyrai pradeda kavailystes krėst, o kada ta krizė ateina, anksčiau ar vėliau, tai neikas suprast ir neturi.
eSaS foto: kad ir kiek bežiūriu, turėčiau tokias sumas, imčiau tik SLR ir V8 Vantage. |
Tada krecia ne kvailystes, o tai ka visada norejo iskrest, o tik dabar gali
|
Citata:
|
Nu ka, Finalfour, zvizda tu :D galejai pasigirti, kad per telika rodys :) butu visas mb1 ziurejes.
|
Nu nu???? :))))
|
i reida papuole ? :xx:
|
Ne, apie jo zmona laida rode, bet ir jis i kadra papuole kelis kartus :)
|
kokia laida ?
|
Citata:
|
Citata:
|
Zivile Balciunaite jo zmona ? :)
|
Citata:
Citata:
|
ogo :) nais :)
|
hmz katik paziurejau pakartojima laidos ,nu su teismu tai gerai ant pinigu nuleido:confused:
|
Iphone turetojai, ar jm eina per telefona paziureti pvz tv3play.lt man nei su 4 nei su 5 neina prasi atsinaujinti flash plejeri bet man niekaip nepavyksta....
Ups ne i ta tema parasiau noreju i mobilieji telefonai... Gal moderatoriai perkels. Sorry :) |
Citata:
|
Citata:
|
man per kompa irgi pradejo neveikti,nuo tada kai isjungiau visas reklamas kad nerodytu youtubei ir t,t.
bet jei einu per kita narshykle kur nesu ishjunges tada viskas ok, |
Gerai, kad turiu, ne tik ananasa, bet ir tavo taip dievinama android nesamone :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki kolegos, gal kas pamenat ar sipe zinot. Cabrys buvo numetes nuoruoda samsung galaxy tab'ui atsinaujinti flash plejeri kai androidas 4 tada eina zaisti visus zaidimus facebooke tv3play.lt eina ir t.t. as atsinaujinau, bet db draugas sako man nerodo tv3ply.lt kur gavai tuos atnaujinimus? klausiau cabrio jis neatsimena sakau gal zinot kas. ieksojau cia forume bet neradau ... aciu :)
|
|
Nu ka pradedam rupintis video registratoriais :D Toki uzgriuvusi dar ir suspardytu neretas :D
|
Citata:
|
senokai noriu įsigyti videoregistratorių, bet noriu, kad jis būtų nepastebimas, o ne nuo prikurkės pajungtas ir prie stiklo prilipintas televizorius :))) kol kas nieko verto dėmesio nesu radęs... :(
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:09. |