MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Apple 2016-10-18 16:04

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 446778)
matai, tu gyveni toje kitoje Lietuvoje, o ne Vilniuje, pas mus truputį viskas kitaip. Pas mane nemažai klientų pirkę naują iPhone po metų pasikeičia su priemoka į naują modelį, o tuos visus kur su garantija ir gavę drėgmės, dužę aš per garantinį pakeičiu į naujus. Su naudotais be garantijos mažai turiu reikalų.

Kažkas skundėsi i5 baterija, ji tragediška net ir naujo telefono buvo palyginus su 5S, o čia dar tiek metų praėję telefonui. Niekas taisyklingai baterijų nekrauna, tai užtenka pusmečio, kad sudrožti :)

Kas yra teisingas krovimas? Pakraut iki 100% ir ištraukt?

simaso 2016-10-18 16:38

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 446778)
matai, tu gyveni toje kitoje Lietuvoje, o ne Vilniuje, pas mus truputį viskas kitaip. Pas mane nemažai klientų pirkę naują iPhone po metų pasikeičia su priemoka į naują modelį, o tuos visus kur su garantija ir gavę drėgmės, dužę aš per garantinį pakeičiu į naujus. Su naudotais be garantijos mažai turiu reikalų.

Kažkas skundėsi i5 baterija, ji tragediška net ir naujo telefono buvo palyginus su 5S, o čia dar tiek metų praėję telefonui. Niekas taisyklingai baterijų nekrauna, tai užtenka pusmečio, kad sudrožti :)

taip aš dirbu su kitokiu kontingentu ir pagrinde su remontu. žmonės prisiperka iš gatvės ir poto vargsta.

Rawwslt 2016-10-18 17:17

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 446779)

Lyciu jonui nebutina pakraut iki 100%. Cia sitas buvo taikoma nikelio baterijom.

Darius 2016-10-18 17:24

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 446777)
Įkrovimui turi įtaką tik pakrovėjas ir laidas. Jei neoriginalus bent vienas iš jų - keisk į originalų :) Jei viskas originalu nešk į iDeal.

Kas man iš to iDeal, jis seniai ne garantinis. O laidas ir pakrovėjas viskas originalu, tik dabar pakeistas kinietiškas akumas.

Robis 2016-10-18 17:37

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 446779)

didžiausias peilis tai, kad iškrauna iki pvz. 30proc., pakrauna po to iki 60proc. ir atjungia nuo pakrovėjo :) Tie tokie nepilni pakrovimai kai dar likę nemažai procentų ir gadina viską viduje, reikia iškrauti iki kokių 10proc., tada krauti iki 100proc. Nors kitur sako net iki geriau ne iki 100, o iki 90 :) Automatiškai gaunasi mažesnis krovimų ciklas, nes pakrovimai ir mažina baterijos talpą. Viduje vyksta cheminės reakcijos, kai nedaug iškrautas akumuliatorius ir kraunamas, vyksta kristalizacija.

Fanax 2016-10-18 17:44

As tai skaiciau, kad geriausiai pakraut iki ~85% ir vel pakraut kai nukrenta zemiau 40% taip ir darau metus laiko su savo Meizu.

Rawwslt 2016-10-18 17:51

Kroviau 3 metus belenkaip nesugdamas galvos. Dabar jau pusmeti problemos su baterija. Manau kad ji savo atitarnavo :pepsi:

Apple 2016-10-18 18:05

Kad sunku cia taip kraut. Diena naudoji ir per nakti krauni. Diena kraut tai neisivaizduoju kaip.

EdwinB 2016-10-18 18:07

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 446787)
Kad sunku cia taip kraut. Diena naudoji ir per nakti krauni. Diena kraut tai neisivaizduoju kaip.

Pritariu, as taip pat darau jau daug metu.

Robis 2016-10-18 18:51

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 446787)

tai vat darai dar vieną klaidą, visą naktį krauti nereikia. Ant pakrovėjo reikia laikyti iki kol pilnai pasikrauna, net jei telefonas visiškai naujas ir kraunamas pirmą kartą :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:06.