MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Tomskis 2016-10-20 08:25

Daug pas ka yra garazas, tik jis atlieka sandeliuko funkcija

Tomskis 2016-10-20 08:27

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 446907)
100% opcija :) standarte yra papildomas tosolo pašildytojas, bet ne webasta.

cia tas elektrinis kur zvake isukta i slanga? Nes kai buna slapia webasta tosolui sildyt tai galima padaryt kad ir peciukas pustu.

Siaip dabar man rodos visuose vw eina elektriniai peciai, tai sildyt pradeda momentaliai, nesvarbu kad variklis saltas

Apple 2016-10-20 08:41

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 446909)
cia tas elektrinis kur zvake isukta i slanga? Nes kai buna slapia webasta tosolui sildyt tai galima padaryt kad ir peciukas pustu.

Siaip dabar man rodos visuose vw eina elektriniai peciai, tai sildyt pradeda momentaliai, nesvarbu kad variklis saltas

Nežinau, bet šyla iškart. Gal čia ne pašildytojas o elektrinis pečius. Bet 100% ne webasta. Negali nustatyti laikmačio, kad šildytų auto nustatytu metu.

sportbatis 2016-10-20 11:08

Ant kitų būna kad jos automatiškai nuo temperatūros lauko uzsikuria. Ant mano W203 su pulteliu, tai iš buto be problemų uzsikuria ir pučia ant langų. Ateini jau i šiltą mašina. Už šlapią webasta nieko geriau dar nėra sugalvota.

wzikas 2016-10-20 11:10

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 446946)
Ant kitų būna kad jos automatiškai nuo temperatūros lauko uzsikuria. Ant mano W203 su pulteliu, tai iš buto be problemų uzsikuria ir pučia ant langų. Ateini jau i šiltą mašina. Už šlapią webasta nieko geriau dar nėra sugalvota.

Su tuo uzkurimu labai linksma ypac butu kiemuose ar pozeminiam garaze kai uzsikuria masina, isijungia sviesos, kokia muzika pilnu garsu pasileidzia :D Man taip buvo su Tribecom nes ten reikedavo varykli kurt kad pasiltu

pucenas 2016-10-20 11:49

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 446907)
100% opcija :) standarte yra papildomas tosolo pašildytojas, bet ne webasta.

Patikėk, užknisa bėgiot :)

Gali buti. Tiksliai nezinau tada. Bet kad uzknisa begioti tai faktas. O webasta su laikmaciu superinis dalykas viliuky buvo. Ziema atsisedi i silta kabina. Valytuvus ijungi vandeni nusluostai ir vaziuoji. Kol kiti kaimynai braizo stiklus. O dabartinis mersas irgi maloniai nustebino kazkury ryta kai buvo -2 veziau dukra i darza. Tai kol is kiemo isvaziavau nu max puse minutes. Ir pucia silta pilnai silta ora. Kas ten ir kaip neisivaizduoju, bet faktas tas, kad lamga vistiek tex zmonai gramdyti rytais...

Tomskis 2016-10-20 13:10

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 446946)

Kodel nera geriau, yra - sausa webasta :)

sportbatis 2016-10-20 13:20

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 446957)
Kodel nera geriau, yra - sausa webasta :)

Kas iš to, šaltas variklis. O su šlapia du viename. Nors tau kaip visada paprieštarauti svarbu, laikas išaugti jau ;)

Tomskis 2016-10-20 13:51

Nesvarbu man papriestarauti. Slapia salona prades sildyt kai isils antifrizas, tai antifrizas isils per 20min ir tai iki 40 laipsniu. O sausa syla labai greit, po keliu min jau karsciausioj padeti. O variklio temperatura nemanau kad kam aktuali, jeigu salone silta :) Ir siaip gali vaziuot su masina ir papildomai isijunges but sausa webasta, jeigu paprasto peciaus neuztenka, gali isvis peciuko nejungti ir pan. Neveltui turbut slapios kainuodavo po 500lt, sausos po 2000lt. Ir slapia webasta veikia 30min ir viena laika gali uzprogramuot, o sausa kad ir para be perstojo. Bet kokiu atveju aisku geriau slapia nei jokios

sportbatis 2016-10-20 14:39

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 446960)
Nesvarbu man papriestarauti. Slapia salona prades sildyt kai isils antifrizas, tai antifrizas isils per 20min ir tai iki 40 laipsniu. O sausa syla labai greit, po keliu min jau karsciausioj padeti. O variklio temperatura nemanau kad kam aktuali, jeigu salone silta :) Ir siaip gali vaziuot su masina ir papildomai isijunges but sausa webasta, jeigu paprasto peciaus neuztenka, gali isvis peciuko nejungti ir pan. Neveltui turbut slapios kainuodavo po 500lt, sausos po 2000lt. Ir slapia webasta veikia 30min ir viena laika gali uzprogramuot, o sausa kad ir para be perstojo. Bet kokiu atveju aisku geriau slapia nei jokios

Šlapia visada buvo brangesnė. Šlapia 5kw ant 3.2cdi prie - 25 ant langų šiltą pučia po 10min. Kitas dalykas šiltą variklį užkurti lengviau ir kuro sąnaudos žymiai mažesnės. O kitas dalykas lengvoje nesu matęs sausos webastos ir tai praktiškai sunkiai įgyvendindama. Diskusiją baigiu su tavimi ;)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:03.