![]() |
|
na kai as pirkau, irgi galvojau apie ta zalia, o bahuriukas sako, dasimesk keleta litu, ir gausi naujesni modeli + usb laida bus, nereikes ieskoti :)
nemeluosiu bet kazkas apie 600 atidaves buvau pries pusmeti Citata:
|
Citata:
varom mes cia offtopic :xx: :geda: |
nauja, is topo centro,emiau
Citata:
|
Citata:
|
..magas :)
jus neisivaizduojat kas sendien skotijoj buvo :)) prikrito tiek sniego, kad zmones sublude nezino ka darit, greitekliuose furos kas 50m stovi skersos, mieste kamsciai, daugiau kaip puse zmogeliu su vasarinem padangom :) zmones nera mate sniego, o jei ir mate tai sako apie keleta dienu ir tai tos snaiges ore dingdavo.. as kulturingai kieme vieta nusikasiau sau iki pravaziavimo :D ziuresim kaip bus rytoj, tikiuosi nesnigs. Citata:
|
taigi cia galima blevyzgot apie beleka :) neissimiegojau sian :)
|
pas mane kaiem sianakt isgi biski sniegoiskrito ir liktais zada snigti atrimiausias dvi dienas-anglai pakraupe.siandien is ryto jau minimaliai daviau programos anr posukiu-prisiminiau lietuvos ziemas :xx: linksma buvo
|
zinok macytu... tik reik protinga santyki atmerkavot.... Mano tevukas furistas yra, tai ziemos ypatumus sibire man yra papasakojes.... Va ir dabar jis yra kazkur prie Kemerovo...:confused:
|
Dar mintis ne i tema kilo siaip :D, o ka rudys tokioje temperaturoje veikia ta pati kaip ir prie pliuso :D ? Sorry uz nekorekt klausima, bet smalsumas yra
|
Citata:
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:02. |
|