MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

mikis 2010-11-29 21:41

na kai as pirkau, irgi galvojau apie ta zalia, o bahuriukas sako, dasimesk keleta litu, ir gausi naujesni modeli + usb laida bus, nereikes ieskoti :)
nemeluosiu bet kazkas apie 600 atidaves buvau pries pusmeti

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 112250)
man irgi jis patinka,mikio ir vanix :xx: nlb ir skirias,dailus tikrai :)
ir jis kainuoja 500 nebent naudotas,naujas tai gerai virs stukos man rodos kainuodavo,db tai nzn ,bus atpiges tikrai :)

eSaS 2010-11-29 21:50

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 112256)
na kai as pirkau, irgi galvojau apie ta zalia, o bahuriukas sako, dasimesk keleta litu, ir gausi naujesni modeli + usb laida bus, nereikes ieskoti :)
nemeluosiu bet kazkas apie 600 atidaves buvau pries pusmeti

nenauja ? :)

varom mes cia offtopic :xx: :geda:

mikis 2010-11-29 21:55

nauja, is topo centro,emiau

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 112262)

Edgaras 2010-11-29 21:56

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 112262)

isvalem tema :xx: plepekit cia apie magus :D

mikis 2010-11-29 22:03

..magas :)

jus neisivaizduojat kas sendien skotijoj buvo :)) prikrito tiek sniego, kad zmones sublude nezino ka darit, greitekliuose furos kas 50m stovi skersos, mieste kamsciai, daugiau kaip puse zmogeliu su vasarinem padangom :)
zmones nera mate sniego, o jei ir mate tai sako apie keleta dienu ir tai tos snaiges ore dingdavo..

as kulturingai kieme vieta nusikasiau sau iki pravaziavimo :D ziuresim kaip bus rytoj, tikiuosi nesnigs.

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 112268)
isvalem tema :xx: plepekit cia apie magus :D

woodoooo 2010-11-30 08:19

taigi cia galima blevyzgot apie beleka :) neissimiegojau sian :)

lisas 2010-11-30 08:26

pas mane kaiem sianakt isgi biski sniegoiskrito ir liktais zada snigti atrimiausias dvi dienas-anglai pakraupe.siandien is ryto jau minimaliai daviau programos anr posukiu-prisiminiau lietuvos ziemas :xx: linksma buvo

Jexx 2010-11-30 22:51

zinok macytu... tik reik protinga santyki atmerkavot.... Mano tevukas furistas yra, tai ziemos ypatumus sibire man yra papasakojes.... Va ir dabar jis yra kazkur prie Kemerovo...:confused:

deimantaz 2010-11-30 22:53

Dar mintis ne i tema kilo siaip :D, o ka rudys tokioje temperaturoje veikia ta pati kaip ir prie pliuso :D ? Sorry uz nekorekt klausima, bet smalsumas yra

ldalius 2010-11-30 22:54

Citata:

Pradžioje rašė Jexx (Post 112552)
zinok macytu... tik reik protinga santyki atmerkavot.... Mano tevukas furistas yra, tai ziemos ypatumus sibire man yra papasakojes.... Va ir dabar jis yra kazkur prie Kemerovo...:confused:

Žinau broliuk ką Rusijoj tekdavo pilti, nes esu savu laiku su KAMAZu žiemą iki Čeliabinsko ir Siktivkaro kelis kart esu važiavęs ir būdavo naktimis iki -50 ir variklis būdavo negesinamas, o jei užgesinsi tai tada tiksliai lauk pavasario

Citata:

Pradžioje rašė deimantaz (Post 112553)
Dar mintis ne i tema kilo siaip :D, o ka rudys tokioje temperaturoje veikia ta pati kaip ir prie pliuso :D ? Sorry uz nekorekt klausima, bet smalsumas yra

Vat rūdys tokioje temperatūroje laukia pavasario., todėl pavasariop kai tampa temperatūra daugiau pliusinė ir sužydi visi mašinų silpnesni kampai

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:02.