MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Audrius 2016-10-20 15:10

nu tai ne tik uzkurt bet ir sveikiau silta kurti o jei ir automatas tai ir deze sklandziau dirba :) as ir uz slapia :)) masina kaip moteris:))

pucenas 2016-10-20 15:45

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 446960)
Nesvarbu man papriestarauti. Slapia salona prades sildyt kai isils antifrizas, tai antifrizas isils per 20min ir tai iki 40 laipsniu. O sausa syla labai greit, po keliu min jau karsciausioj padeti. O variklio temperatura nemanau kad kam aktuali, jeigu salone silta :) Ir siaip gali vaziuot su masina ir papildomai isijunges but sausa webasta, jeigu paprasto peciaus neuztenka, gali isvis peciuko nejungti ir pan. Neveltui turbut slapios kainuodavo po 500lt, sausos po 2000lt. Ir slapia webasta veikia 30min ir viena laika gali uzprogramuot, o sausa kad ir para be perstojo. Bet kokiu atveju aisku geriau slapia nei jokios

as nzn sausa slape par dregna pas mane buvo viliuky, bet laika galedava uzprogramuoti 4 kartus, ji sukdavosi 45 min. arba tol kol pasiekia temperatura kazkokia nzn kokia, bet ant langu silta pradedavo pusti max po kokiu 3-4 min. isbandytas reikalas ne karta ir ne du. o del uzkurimo tai superinis dalykas, ateini laukia -30 o nepraso net zvakiu pasildyti, purpt ir vaziuoji.

Tomskis 2016-10-20 18:59

Uzprogramuot gali keturis kartus, bet ijungt taimeri tik viena. Negali nustatyt kad isijungtu tarkim 3 nakties ir 8 ryto. Atminti keturi variantai bus, bet panaudot gali tik viena. Tai jau masinoj nepamiegosi su tokia, isbandytas reikalas

sportbatis 2016-10-20 19:01

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 446979)
Uzprogramuot gali keturis kartus, bet ijungt taimeri tik viena. Negali nustatyt kad isijungtu tarkim 3 nakties ir 8 ryto. Atminti keturi variantai bus, bet panaudot gali tik viena. Tai jau masinoj nepamiegosi su tokia, isbandytas reikalas

Gali.

pucenas 2016-10-20 19:31

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 446979)

Kartais tai sunku parasyti be keiksmazodziu, kad netas zodis. Tomski nu blyn pripazink, kad gali kazko nezinoti. As pvz uzstatydavau pirma 6:10 antra 7:00. Prasisukdavo pirmas ratas, 7:00 uzsikure antras ratas. Ateini viskas silta smagu (kai budavo lb salta -25 ir zemiau taip darydavau.)

Apple 2016-10-20 20:16

Pas mane buvo fordas su webasta, tai irgi galedavau uzstatyti daug laikų, bet pas mane jei po suveikimo neuzsivezdavo antro rato nedarydavo. (gal akumo apsauga), bet jei uzvedi ir uzgesini, tai sekantis nustatytas laika sprasidedavo.

pucenas 2016-10-20 21:18

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 447001)
Pas mane buvo fordas su webasta, tai irgi galedavau uzstatyti daug laikų, bet pas mane jei po suveikimo neuzsivezdavo antro rato nedarydavo. (gal akumo apsauga), bet jei uzvedi ir uzgesini, tai sekantis nustatytas laika sprasidedavo.

As kitose masinose kaip nzn. Bet e53, ir e38. Tikrai taip. Pirmam ratui kad suktusi turi buti nemaziau 25% bake kuro antram 40%. Ir akumas lb geras. (Bent jau man taip aiskino vienas bmw'istas) del kuro tao tikrai jai lempute dega neveikia webasta

Tomskis 2016-10-20 22:00

Nu gerai gerai, teisus jus, reiskia dar ne visus variantus maciau:) nepykit

Audrius 2016-10-20 22:10

turbut paliko tomskis palikta kompa ir kazkas kitas cia parase :)) kitaip neisivaizduoju :DD

sportbatis 2016-10-20 22:57

Pusę jo post išvis ignoruoti reikia, nusišneka ne ką mažiau nei wzikas.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:22.