![]() |
|
Citata:
Normali investicine graza per metus yra 10proc. Itrauk tos masinos eksploatacinius ikainius, na kad ir garazo nuoma tam automobiliui, nuo stovejimo jam aisku ir vaziuokle reikes paremontuot ir dar kazka, negausi tu nieko uz ja.. |
Vaikis jis dar, skaiciuot nemoka, galvoja nupirkai uz 1000, pardavei uz 2000, tai 1000 uzdirbai. Nors realiai minuse gali sedet
|
Citata:
|
buna kad net bako lygio matuokles uzkemsa ir pakimba matuokles
|
Žiūrint kas ką vadina restauracija. Tokių projektų kaip StillVirgin tikrai nėra daug.
|
Bet kas ten tiksliai yra žinot? Man įdomu, kodėl ta masė atkimba po priedų supylimo ir ar visiem priedam tai taikoma.
Snargliai tai turėtų būt parafinas, bet jis pašilus turėtų vėl suskystėt kiek žinau. Kemšas ten kažkokios kitokios medžiagos. O pas Burės benzininį 19tuką irgi apsiteršęs buvo bakas. |
Citata:
|
apskritai nieko nera blogiau uz lietuviskus pirkejus. Tiek patys lietuviai, tiek europos pardavejai sneka :) Nori visiskai nesuderinamo, geros kokybes uz centus. absurdas.
Bet viskas paaiskinama.. Kokiu pinigu disponuoja, ta ir nori gaut. |
Taip sutinku, aš pats esu praėjęs šį etapą. Jokių restauracijų nebenoriu, geriau ieškot labai geros būklės varianto už brangiai, nei kažką atkelinėt. Metam bėgant nebeturiu tiek laiko ir noro rimtiems darbams, o ir nupirkus kažką labai gero stovio visvien yra kur švariai savaitgalį pasikrapštyt. Bet Lietuvoj matau daugėja įdomesnių retromobilių, tad žvelgiu su pozityvu
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:03. |
|