![]() |
Citata:
|
Atsikėliau džiaugsmingas ir staigiai nulėkiau į dušą. Su šypsena veide atėjau į virtuvę su mintimi, ką gi man padovanos žmona, bet ji net užmiršo mane pasveikinti.
- Nieko sau! - pagalvojau, - Na, vaikai tikrai prisimins, - bet ir jie užmiršo. Jūs įsivaizduojate kokių jausmų apimtas aš keliavau į darbą? Užėjau į savo kabinetą, o sekretorė Julija man švelniai tarė: - Labas rytas, bose, sveikinu gimtadienio proga. Pasijutau šiek tiek geriau. Kažkur vidurdienį Julija užėjo į kabinetą: - Viršininke, o nueikime papietauti kartu! Juk šiandien Jūsų gimtadienis! Mes nuėjome. Po trečio Martinio Julija pasakė: - Bose, važiuojam pas mane namo. Juk darbe reikalų nebeliko, o šiandien Jūsų gimtadienis. Ir mes nuvažiavome. Kai atvažiavome, Julija pašnibždėjo man į ausį: - Bose, sėskitės štai čia, ant sofos, o aš nueisiu ir užsimesiu ką nors patogesnio! Ir ji išėjo... Prabėgus maždaug 5 minutėms atsidarė durys ir atėjo Julija su tortu, o jai iš paskos: žmona, vaikai, tėvai, kolegos, draugai, kaimynai ir visi prijaučiantys. Aš sėdėjau ant sofos NUOGAS ir galvojau: "Atleisiu bl... šitą ......". |
|
:juokiasi::juokiasi::juokiasi: Keista reklama :)
|
irgi kazko nesupratau su ta reklama ka cia tokiu paveiksliuku norejo pasakyt :D
|
Neisikertu nei as kas cia per rekalma, nebent paredaguotas uzrasas ar nuotrauka :)
|
O viduj pardavineja :D
|
Redakcijai rašo Kristina:
„Susipažinau su vaikinu. Ėmėme nuomoti butą. Nuompinigius mokėjome po lygiai, per pusę... Po metų sužinojau, kad butas - jo. “ |
Cia gal ateina naujas prekybos tinklas i Lietuva :D
Citata:
|
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/GJvwY9QVDXA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:32. |