![]() |
teko savaitgali toki panasu panaudot tai galiu pasakyt kad tik garsas :D
|
Iš tų masinių pardavimo saitų nerekomenduoju pirkti absoliučiai jokių daigtų, nes visi yra totalus, pats didžiausias FUFLO. Esu pirkes 5 daiktus ir visi buvo išmesti tik išpakuoti. Te galima pirkti nebent paslaugas ir tai ne visos iš jų parduodamos kokybiškos. Kaip pvz, nusipirkau ratų keitimą, tai nuvažiavęs net negalėjau pasikeisti, nes mano MB buvo per žemas jų turimam keltuvui ir negalėjo pakelti automobilio, absurdas. Bėkit tolyn nuo tų masinių pardavimo saitų!
|
Citata:
As savo MB buvau sustates su draugo 730d E65 tuo naujesniu varikliu. Tai pabegau as nuo jo :) ir bandem gal kokius 4-5 kartus ir vsa laika tas pats ir paskui dar iseigos bandem irgi teko nusivilti mano draugui :D |
Citata:
Ten galima pirkti tik auto plovima. Ir tai, nors ir beveik neimanoma, bet ir nuplaut kartais sugeba chrenovai :) |
auto plovimas atrodo taip paprasta, kiekvienas padarytu, bet toli grazu taip nera. Nezinau kaip jus galit moket po 20+ litu uz tu bedzionu plovima, ar tipo jau nelygis paciam nuvaziuot i plaunu pats su savo kibireliu ir nusiplaut? Kiek anksciau bandes visokius plovimus, ir tekstilinius ir ranku, tai galiu pasakyt niekur neplauna taip gerai kaip pats nuplautum, jei pats moki aisku :)
|
man tai labai puikiai nuplauna tekstilinej, nezinau ka tu ten geriau gali nuplaut. o savitarna gaidys vien del to, kad pats visas apsitaskai, apdauzai masina su slangu, ir gerai nenuplauni nes turi skubet kol zetono laikas nesibaige
|
As tai plaunu rankom po 20lt su sausinimu ir nesuku galvos :D Tik kad salta buna laukt kol nuplauna. uz +4lt dar ir padangas nupurskia :)
Be sausinimo 10lt Automatinese tai ten nesamone, be 15-20lt pats neskubedamas nenusiplausi |
http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...8-0713520.html Gal numanot kiek galėtu vežt tonu?
|
Citata:
|
Bendroji masė kg:
5600 Tai grubiai nieko neperkraunant kokios 4.5t |
Citata:
|
Ačiū. :pepsi:
|
5 tonas su tokiu veziojom
|
Citata:
|
ka as zn, nieks ant svarstykliu nestato tokiu, drasiai gali vazinet
|
Citata:
Kad neapdauzyt slangu reikia kita ranka prilaikyt ji, niekad neapdauzau savo :) ir neskubu niekada, nes sakau paimi savo kibira, savo sampuna ir plauni neskubedamas. Tik vaziuot reikia tokiu laiku, kad nebutu eiliu dideliu, kad netrukdyt, tiem kas skuba :) Man uztenka 4 zetonu visada. Masina poliruota pries mazdaug 2 metus, o visi kas pamato masina klausia, kad neseniai turbut masina poliravai :laugh: Plaunu su tokiu daiktu: http://www.ebay.de/itm/Meguiars-Supe...item2ec708ddde kempines braizo labai. Po plovimo sausinu visada nauduodamas purskiama vaska, siokia tokia apsauga gaunasi. Geriausias is Lietuvoj parduodamu kislotnai zaliuose bonkuose, turtle wax berods. |
O šeip su sunkesvoriem mašinom galima čia pasireikšt?
|
Nu vasara tai ok, galima pasiterliot, tai net malonu. Bet kai lauke minusas, tai ka as zinau :D viena plauni kitas uzsala
|
as isvis niekad nepoliraves, bet irgi klausia kai pamato nuplauta, sako nupoliravai katik. kad isstudijaves tai gerai, bet sakau skirtumo nematau plika akimi kai plaunu kieme su slangu, kercheriu, ar automatinej. neskaitant to kad kai plauni kieme tai ir tarpdurius visus nuplauni ir salona isvalai, ir kapota atidares ir bagazine ir pan.
|
Citata:
Hunter, pas mane garazas siltas, tai nuplaunu ir varau sausint i garaza, kaip tik visai salia plovyklos randasi :) |
vanix, tas ėriuko kailis gerai tarnauja ? galima plaut pvz maklynę nuo mašinos ?
|
Purvus turbut reikia is pradziu su vandeniu po spaudimu nuplaut
|
Citata:
Citata:
|
Va tau ir ne tinginiu spalva :D kiekvienas sudukas matosi
|
Klausimas ka gereu pirkti!!!!!
Sveiki noriu pirkti s clases mersa tik mastau koki geru imti ar tas kur iki 2009 ar jau naujesni ta 2009 350d ka patartumet ir kaip seip garso aparatura pas juos kas dazneusei bira??? aciu : Masters:
|
neisizeisk, bet ar su tokia skyryba tau kas nors parduos ESA ?
Jei reik aparaturos tai pirk paprasta auto, ir susidek ka nori. Kam tau mersas vien del muzikos? pasiimi koki amerikona furgona ar saip pasata, susidedi aparatura uz 80 gabalu ir nesuki kiausiniu.... Va palauk pusmeti iseis w222 su 24 garsiakalbiais ir 1500W iranga... |
Gereu neka nepyrk
|
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu....d?id=60713031
Taikliai. Neisivaizduoju, kaip galima naudoti bendra skype ar fb paskyra, kaip ir niekad nesuprasiu mamyciu, tonomis kraunanciu savo vaiko fotkes i fb ir galvojanciu, kad kazkam tai idomu. |
toks skubus klausimelis.kokiu principu dirba varikliukas,esantis kuro bake.kai ijungi degima jis dastumia kura, kad butu slegis iki siurblio ar filtro ir atsijungia? sukant starteri jis vel pradeda veikti?taigi.. jei numaunu kuro slangute,nuo filtro kur eina y siurbly,ir ijungiu degima,slegio jis nebegali sudaryti,taigi kuras turetu istisai begti ta slangute?ar nlb:xx:
cia audi 1,9 tdi |
randi kur paklaust :)
|
Citata:
|
Citata:
Zinau ir apie two-bucket metoda, su dviem kibirais atvaziuoju reciau, tik kai labai purvina buna :) Man odiniai tie skuduriukai nepatinka, visad sausinu su mikropluostu, patys minksciausi ir idealiausiai nusausina, po vasko irgi mikropluostu sausinu. |
Nu aciu uz tokius atsakimus
Citata:
|
Citata:
|
O tai nera changerio? Gal tada tiesiog susirask norima modeli su norima komplektacija?
|
Sveiki, gal galėtumėte pasakyti kur kaune rasti mersų šrotą kokį nors? Konkrečiai reiktų w124 bėgių perjungimo bumbulo. Nesinori pirkti iš maximų.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
•Tel.: 8 37 440762 •Mob. tel. +370 614 14517 •Faksas: 8 37 440816 •E-paštas: info@giedrola.lt |
Citata:
Srotam tai jau gana sena masina, pabandyk tiesiog 'noriu' nusipirkt ir paskambinet. Cia kazkur neseniai buvo tema, kur daugiau forumieciai buvo prirrase srotu nuorodu, kazkas sake kad link ramuciu po kaire toi pily ardo mersus, dar normalios kainos angare kuris butu po kaire vaziuojant link masinu turgaus, nuo to sroto kur jau buvai. Bet ir abejoju kad tures 124 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:01. |