![]() |
|
tai kaip tik varguolio kompleksas, pas tuos, kurie nori pasivaizduot, kažkokia prabanga, nors ten ne laikrodis, o šudo gabalas ant rankos :) aš esu prieš replikas, jei neišgali nusipirkt yra pigesnių brandų.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kas nieko neišmano apie laikrodžius ir svarbu, kad rodytų laiką, tas akropoly nusipirks kokį emporio armani. ir nieko čia blogo tame nematau.
|
Citata:
O tie kas is mano is 100metru pasakys kur koks laikrodis. Mano klientu imoneje visi sales representative'ai nesioja brangius laikrodzius kuriu verte nuo 3000svaru iki 20000svaru, tiesa laikrodziai DEVETI, o ju klientai ateina su laikrodziais nuo 50000 SVARU. Taigi pabandyk tu pries toki atsistoti su padjobke, manau viskas aisku kuom baigsis. |
Citata:
As neko neverciu ir nerekomenduoju pirkti falsifikatu, taciau ir nebadau pirkstais i tuos kurie jas perka nes cia ir yra visas zaidimas - varguolis su geltonu rolexu atrodys vienaip o pasiturintis su tuo paciu laikroduku niekam abejoniu nesukels. Ironija |
Citata:
|
ar Tu nesupranti apie ką kalba eina? daigtas dažnai daug ką pasako apie pati daigto šeimininką. išvada: jei nešioji kažkokį vaflį, tai ir pats toks esi. neįsižeisk bet tokia mano nuomonė.
|
Citata:
Todel ir nustojau nesioti pigaus brando laikrodzius, jau geriau nieko, negu bet kas. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:39. |
|