![]() |
|
Citata:
|
vampyrai - tu cia rimtai kad vokieciai kaupia atsargas 2 sav? Ir kur tai buvo isplatinta? Jau ko ko bet tokiu nesamoniu is hancu nesitikejau :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
As delioju taskus. Man mano seima svarbiausia. Nepanikuok :D Seip uzsiminiau ir pasidalinau mintimis. :D |
ir atsargas kaupia turbut ne del to kad po paskutinio karo neatsigavo,bet kaip minejau anksciau ateinanciam karui ruosiasi...o jis bus,nepykit,bus...atsiprasau uz klaidas,senelis rusas karo pilotas buves,svenciu irgi ;)
|
tai nieks nepanikuoja, prie pirmo sucherio pasiruses tept slides nors i antarktida
|
O aš galvoju, kad Trumpo išrinkimas kaip tik stabilizuos padėtį: rusai arba iš baimės, arba iš pasitikėjimo nustos provokuoti NATO sienas. Suvoks, kad provokacijose gali nuskambėti iš NATO svarbiausio sąjungininko raginimas "nudaužkit tą šūdą, kuris pažeidė erdvę". Trečiosiose šalyse irgi: arba Trumpas sutiks su rusų bespridielais, arba pasiųs :cenzura: ir spirs subinėn. Ir, kas svarbiausia, Putinas tą supranta, bet laiko jį savo draugu.
|
nepamirstam ponai ir ponios, kad Amerikoje demokratija. Prezidentas ten aisku turi zymiai daugiau galios, bet jis ne vienas priima sprendimus. drastisku sprendimu tikrai nebus, bet cirko ir astriu situaciju tikrai sulauksim.
|
Ar bent tas Putinas buvo su juo susitikes? Koks dar draugas? Tiesiog mazesne blogybe is dvieju siulomu ir tiek. Irgi manau kad amerika maziua velsis ir kurstyt naujus konfliktus, pasaulis bus stabilesnis. Gal susirinks stipresni zaidejai ir pagaliau pavyks paskirstyt zonas kas uz ka atsakingas ir prilaikys tvarka savo regionuose.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:36. |
|