![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
S 250 CDI BlueEFFICIENCY 2143 cm3
150 KW @ 4200 RPM 500 Nm @ 1600–1800 RPM 8.2 s - 100km/h 5.7 L/100Km vidutines 6.9 L/100Km mieste 5 L/100Km trasoj 1970 kg Kuo turi blogai vaziuot? kilovatu kaip pas w220 ar w210 ar w203 su 320cdi, isibegejimas ~tas pats, kuro sanaudos 2x mazesnes, svoris tas pats kaip w220 |
afigiet kokie duomenys :good:
|
Citata:
|
koks senasis? anksciau nebuvo 2.5cdi, tik 221 ir pradejo juos deti
|
Citata:
|
kailis :D brolio neturi su mondeo ? :D
|
Citata:
|
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...87710498_n.jpg
Nežinau, ar tikra bet... Dėl 221 du su puse galvojau akyse pasimaise, bet dabar atrodo ne :D |
Citata:
|
ir deze mechanine :)
|
Kaip gif'a užsidet ant avataro ankščiau pavykdavo dabar ne :(
|
o tai juos isvis kazkas tvarko?
|
Citata:
|
kas per mosntras? :) pakur tema, idomu ka veikia forumieciai.
|
bet pats didziausias idomumas tai artura pamatyt sedinti civice :D priekiniu sedyniu nebus ten ane? :D
|
Kaip tu i ta cvieka telpi? :D :D
Kai dar mokykloj mokinausi svajojau apie Civic gen 5 coupe su B16a2 motoru. Jis turi dideli potenciala ir net be turbinimo eina smagiai. Tu jau ilgokai su Lexusu lakstai, neplanuoji keisti? labai prilipo? :) |
nifiga sibe mergaitei 300 AG cviekas :D o tau reiktu imti w211 E55 AMG. galetum statyti su civic'u trasoj, panasei eitu jauciu.
|
normaliai bus:D
|
http://verslas.delfi.lt/transportas/....d?id=61335491
Labai teisingos mintys. Jei sumazetu dyzelio kontrabanda ir atpigtu dujos, is viso neliktu prasmes pirkti dyzeline masina. As aisku ir dabar tam prasmes nelabai matau. |
o tu pabandyk duju uzsipilti vakaru europoj.
|
Citata:
|
uztai dyzelio ir benzo sanaudos zymiai skiriasi, ypac trasoj. kiekvienas masina perka pagal savo prioritetus, kas baltarusiska kura pila, ta pati dizeli, benza ar dujas. man pvz dyzelis gerai tuom, kad as pilu kura imones saskaita, tiek lietuvoj, tiek uzsieni, ar lenkijoj, ar italijoj, pvm man gryzta, todel duju man nereik nes jom net nzn ar imanoma pvz atgaut ir apkritai itraukt i imones islaidas, benzo nereik nes jis brangus.
kitam zmogui kuris mazai vaziuoja nereik nei dyzelio nei duju, ir t.t. ir t.t. bet kadangi Finaflour sako kad nemato dyzelije isvis prasmes, tai cia yra klaidinga. Na jis gal nemato, kiti mato. Kiekvienam savo, svarbu seimininkas patenkintas butu |
Citata:
|
nesvarbu ka as dirbu :) o visa para gali rast todel kad uzvakar pvz diena dirbau, vakare forume buvau, vakar buvau lenkijoj, nakti gryzau ir buvau forume, o siandien nieko neveikiu, todel nuo ryto forume :) tai taip ir atrodo kad kiaura para
|
Sveiki, gal kam buvo kilę bėdų su ventileciją - vėdinimo sistema? Nes dabar mano MB apsigyveno toks jausmas genys, kuris kai užvedi 1-2 minutes kelena :D Gal eitų pačiam susitvarkyt?
|
nu tai pasikalbek su tuo geniu :) arba pasakok smulkiai ir aiskiai apie problema
|
Deja genys neatsako:D Užvedus arba užgesinus 1-2 minutes atsiranda traksėjimas, toks jausmas, kad viduj koks velenas prasisuka. Bet čia grynai iš ventiliacijos sistemos, po to garsas dingsta. Vis nerandu laiko pralupt panelę ir pasižiūrėt, tad jei kam buvo kažkas panašaus nutikę bučiau dėkingas už atsakymą!
|
o koks cia vezimas, kokia peciuko valdymo sistema?
|
Bus kokios nors sklendes uzstrigusios ar nuluzusios. Diagnostika turetu rodyt
|
Neblogas kuro kainas užmačiau savaitgalį Klp :)
|
Citata:
|
Man tai dyzelio ispudingesne, nors realiai tai nezinau kiek dabar dyzelis normaliai kainuoja, bet itariu apie 4,45. Galetu kainabuti 1 eur :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:09. |