MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Robis 2016-11-26 18:01

Citata:

Pradžioje rašė Peter (Post 450918)
Kameros pašte yra, girdėjas tokių bajerių, kai pažįstamos paštininkės 'padeda' :) Nebus sunku atkast galus manau.

nevisur kameros yra. Pvz.pas mus Pilaitės pašto skyriuje kameros yra, bet jos filmuoja tikrai ne kasą/klientą, o toliau, prie vartų nukreiptos. Pirmadienį dar reikės pareiškimą rašyt Policijoje, bet vėlgi, telefono dokumentų neturiu, kaip įrodyt jiems reikės, kad telefonas mano ir kad skelbtų paiešką? :(

amerika 2016-11-26 18:05

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 450919)
nevisur kameros yra. Pvz.pas mus Pilaitės pašto skyriuje kameros yra, bet jos filmuoja tikrai ne kasą/klientą, o toliau, prie vartų nukreiptos. Pirmadienį dar reikės pareiškimą rašyt Policijoje, bet vėlgi, telefono dokumentų neturiu, kaip įrodyt jiems reikės, kad telefonas mano ir kad skelbtų paiešką? :(

be dokumentu ...misija neimanoma,neturi pagrindinio dalyko irodančio daikto autentiškuma...

Peter 2016-11-26 18:08

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 450919)

Tai ant savo įmonės išsirašyk telefono pardavimo dokumentus, kaip ir garantinį darydamas per MTTC, jei taip darai ;)

Robis 2016-11-26 18:09

dokumentų padirbinėjimu tikrai neužsiimsiu, už tai yra straipsnis.

Peter 2016-11-26 18:13

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 450923)
dokumentų padirbinėjimu tikrai neužsiimsiu, už tai yra straipsnis.

O tai koks čia pardirbinėjimas, jei pardavei telefoną? :unreal:

Robis 2016-11-26 18:15

O tai nepadirbinėjimas? :) telefonas buvo parduotas kaip privataus asmens privačiam asmeniui

Peter 2016-11-26 18:19

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 450925)
O tai nepadirbinėjimas? :) telefonas buvo parduotas kaip privataus asmens privačiam asmeniui

Jei dirbi su IV, tai vistiek siunti savo vardu, kiek kitaip jei MB ar UAB. Anyways, norėjau tik patart, o jau kaip elgtis spręsk pats. Aišku jei telefonas blacklistintas, tai sunkoka.

Robis 2016-11-26 18:28

švarus, būtų blogas tikrai nesiųsčiau prisiduodamas savo vardu ir pavarde.

wzikas 2016-11-26 19:14

Nurasyk I nuostolius, jei zmones galvotai dare nieko nepesi. Tiesiog nebrangi pamoka ateiciai

Robis 2016-11-26 19:26

totalus briedas čia, tokie pinigai mokami už paslaugą ir paštas negali sužiūrėti normaliai. Kitas dalykas, už išpirkos mokesčių sumokėtų man negražino, praktiškai 12eu gavosi dar.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:35.