![]() |
|
Citata:
Reikia anti tracker i prikurkia kurnors bagazineje ir ramu :) Kur cia tokiu blondiniu randi? :pepsi: |
Citata:
|
Kuga tai visi kaskajai opelis su shevroletu. Ir visas kitas redas moterikų parketiniu vieno dydzio.
Fiesta paskutinem kebule kuri eina dabar nupirkau zmonai nes teises laikesi. Kaip tokia maza auto labai smagiai rieda. Ir net panele minkta. Dar 2009m teko dirbt prie mondeo tuo metu nauja buvo. Keitesi visas priekis iki priekiniu sostu tai hemarojus kaip reikiant. Isiųsta naudojantis S50 Tapatalk 4 Lt |
Ish pazhistamo FB paemiau,- gal ka domina. Niuansu jokiu nezhinau, papraschiausiai katik ideta, o ir Kauniechiu forume daug :)))
Amerikos transporto kompanijai reikalingas darbuotojas darbui Kaune; Darbo pobudis – kroviniu paieshka ir padarytu uzsakymu prieziura; Darbo valandos - idomios : (3p.m – 1a.m.) , o atlyginimas dar idomesnis :) Todel tiems, kam labiau rupi geras atlygis, nei ju asmeninis gyvenimas, rasykit i privata arba skambinkit +37062687007 |
Gal kas turit w124 salona pardavimui arba zinot kuriam srote buna? Odinio reik juodo arba sviesaus. Tik ne taxi :) minske buvau tai tik Tomskio buvusio mersiuko sudeges buvo.. :confused:
|
Citata:
|
Is ieskomu 7 vieciu labai rimtai patarciau Venza paziuret, reta ir puiki masina su 2.7 isipaiso I reikalavimus.
O kas del rav4 tai turejau pora 3.5 septynvieciu pasiutes nevaldomas moteriskas dziaugsmas. Ta nesamone turi 265 ag, atmisferikas rauna belenkaip, tik nei posukyje nei ant banguoto kelio visai nesilaiko. Bet toks smagus, galejo dar V8 grust I toki |
Hyundai tuscon naujo gera kaina, tik 5 vietu, bet man grazus automobilis.
|
[QUOTE=Rawwslt;452163]Hyundai tuscon naujo gera kaina, tik 5 vietu, bet man grazus automobilis.[/QUOT
Buvau ir ash susidomejas, bet kai nuvazhiavau i salona susikomplektavau, daug mazh, tai apie 30.000€ gavosi :unreal: aishku bazinis per pus pigiau, bet kur su tokiu vazhiuosi, tik ishore grazhi. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:23. |
|