![]() |
pabandyk kad kas nors atsisestu ar spaudinetu bagazine, gal uzsikirte kas, dar su ranka padauzyk berakindamas, siaip turetu nuo spyneles ta viela eit zemyn i spyna gal numerio plastmase nuemus ir ispjovus skyle galima ja patempti, kad atrakintu, bet reiktu pazuret ant kitos atidarytos bagazines kur tiksliai ta viela
|
Citata:
|
Citata:
|
SU tais auksarankiais nieko gero. skyliu prigrezioja ir tiek. Sakyk tegul is karto spyna grezia o ne kebule kad tipo spynele issaugiot. man bemsui buvo taip. tai pima uz numeruo isgreze tipo gal pavyks,bet paskui vis tiek spyna greze ir nieko ten daugiau blatno jie nepadaro.
|
duris tai su pagalvem atidaro, o vat bagazine nzn.
|
man buvo per salcius panasiai, tai su replem rakta paemiau ir sukinejau ir spaudinejau, po pusvalandzio atsidare. manau gali buti kas uzkirmije, nes rakto niekad nenaudoji bagazines atidarymui.Blogiausiu atveju isdauzti ta numerio laikikli galini, tada jau manau galima bus prieiti. tas numerio laikiklis nelabai brangus dalykas manau
|
jau atidaryta ir ne taip paprasta kaip atrodo ir pas mane pasirodo ne vienas o trys uzraktai. raktu neatsidarinejo nes nebuvo traukes, kazkodel nuimta. meistras parsiaknkino 4val bet atidare.
|
ir kiek lietuvisku euru paeme uz atidaryma?
|
nu as ten per pazystama nuvaziavau tai 100lt
|
Pas mane panaši bėda, rakta ikišus jis nesisuka, bagažinė neatsidaro iš rakto... Akumas nusėdo po dažytojų ir dabar nežinau ką daryt
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46. |