![]() |
visiškai 100 procentų pritariu Edgiui.
Šita mersų bėda su mechaninėmis dėžėmis ir dviejų masių smagračiu yra labai dažna ir ypač daug informacijos (tikrai rimtos, o ne kliedesių) apie tai yra rusų forumuose. Siūlau arba išmokti naudotis sankaba, kad pagaut momentą kai nesitampys (nes ji tikrai garantuoju, kad pas tave po bėgio permetimo užsitampo, o ne trukčioja ) mašina arba investuot pinigų daugiau nei vertas tavo mersas šiuo metu rinkoje dedant naują sankabą, nes dėt seną tai tas pats kad ........ nes visi kad ir ardomi mersai bėgę labai daug km |
Neskubek sankabos atleisti ir elkis svelniau ir nesitampys.... Man atrodo tos keturbeges visos taip vaziuoja...
|
Buvau pas meistrą nuvežęs, tai irgi sako, čia taip jau tie mersai važiuoja. Nu, jei problemos nėra tai gerai, reiks išmokt taip važiuot. Nors visvien dabar yra apie ką pagalvot, kai Idalius parašė. Nes pastebėjau, toks keistas garsas būna kai pirmą, antrą ar kartais trečią šaibą įmeti, tik atleidus sankabą taip sudreba viskas, nežinau, kaip paaiškint... Ačiū visiems atsakiusiems! :aciu:
|
Mano pacio mercedesas taip pat vaziuoja jau nemazai laiko .....:ralis::uuu::zenklas:
|
du mersus mechanikas turejau, nieko panasaus nebuvo. tevuko mazdoj kazkada buvo kad pirmu begiu drebejo, o jei staigiai rauni is vietos tada gerai, taip ir atvazinejo 10metu
|
Bet gal tie Mersai buvo ne 2l d ir gal ne 4 pavaros?
|
Šiauliuose esantis kolega galėtų atvažiuoti ir pasirodyti. Patvirtintumėm arba paneigtumėm diagnozę;)
|
Jeigu, Edgi, man čia rašai, tai tikrai nėra toks svarbus reikalas, kad iš šiaulių važiuot reiktų hehe..
|
Cia man turbut :xx: :bebebe: As manau kad visi 4 begiai taip vaziuoja ir tiek :zenklas: Nes mano lygiai taip pat uzsitampo
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:52. |