![]() |
Reikia dar zinot kam duoti :D
|
Citata:
|
bet tai ant langu vistiek 06 metai? o seip nesuprantu kokios bedos pas tave, jeigu sakai carfaxe 07 metai parasyti nu tai tokie ir bus lietuvoj, juk techpase raso "Pirmos registracijos data" ir "Pirmos registracijos Lietuvoje data". mano masina pagal vin pagaminta 6 menesi, o dokumentuose 9, nes tada pirma registracija buvo. pagaminimo datos neraso lietuvoj
|
Esmė, kad dokumentai, kuriuos aš turiu Regitrai netinka. Pagal juos mašinos metai/pirma registracija nustatomi dviem būdais:
1. Patikrinami ant kėbulo esantys lipdukai (pas mane nusitrynę). 2. Oficialaus atstovo raštas/sertifikatas. Aš turiu kažkokį užsakymo lapą, sąskaitą ir dar velnias žino ką, kuriuose rašoma, jog mašina 2007 metų, bet jiems jie netinka. Tai dabar man, kaip neišmanančiam, paaiškinkit, koks turi būtį dokumentas, kuriame rašoma pirma registracija ir kuri tinka regitrai. |
arba vaziuoji i silberi ir klausi metu, arba visvien i silberi ir nusiperki nauja lipduka, uzsiklijuoji.
kur bedos? |
Citata:
|
Citata:
|
Ką gi, susitvarkiau dokumentus. Jei kažkam kils panašių problemų, kreipkitės i SilberAuto. Paslaugos kaina 150Lt su PVM. Dokumentus paruošia per vieną darbo dieną.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23. |