![]() |
Na as kai esu glaudziausiai susijes su tuo E50 arbuzo, galiu pasakyti, kad automobilis ispudingas, ir iki dabar asaru upeliai ji pardavus
rida buvo 140k km (is stovio buvo galima speti, kad tikra) trauka nereali, sanaudos Vilniuje apie 17l/100km remontu per 3 metu beveik nereikalavo, pakeite xenono blokeli, dar gal kelias smulkmenas ir kruva padangu :) jei normalaus stovio paimsi, tai busi laimingas kasdien!:ralis: |
idomu kiek vertas toks modelis realiai,savininkas ji ivertines 6000euru,ziurejau vokieciuose tai nuo 3000 pradzia ir iki20000 tempia.ir kaip mano ar papuls jis i klasikiniu mercedesu sarasa kaip w126.stovis jo geras jei ne tai neduotu 12 menesiu garantijos.
|
Citata:
Modelis geras ar E50 ar E55. Lietuvoje jis neivertintas del islaikymo,kuro sanaudu,sudetingo pardavimo veliau. Nezinau tavo budzeto bei pageidavimu,tad sunku kazka pasiulyti. |
Dar reiketu nepamirsti, kad i AMG pilasi E98 benzinas
|
Citata:
|
12menesiu garantija varikliui,dezei bei vaziuoklei,lieka be garantijos tik elektrine dalis.del benzino neverksiu,nepirmas automobilis su dideliu varikliu,o ir 560sel tikrai daugiau sunaudoja bent jau mieste.galva lauzau ar automobiliu verte vienoda(as kaip visi turrbut,savo automobili vertinu daugiau, na nevertas man tu 6000e e50). ir 560 sel jau klasika o sitas dar jaunas ganetinai.
|
dar jam reikia senti kad taptu klasika, bet manau kad tokios vertes niekada nebus kaip tikri klasikiniai automobiliai:)
|
Citata:
|
Citata:
http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...124107839.html |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23. |