![]() |
kelinti cia metai?nes keistai man kai juostos dvigubas ir dar gale sparnuose antenos,lygtai jos ejo tik pirmais gamybos metais
|
Automobilį parsivariau iš Vokietijos, šiaip esu maksimaliai atsirenovavęs, nes parsivariau su visokiausiomis bėdelėmis.
Tuo metu kai pirkau dar nežinojau, nei kokios gali būti bėdos, tiesiog čia buvo svajonių mašina :) Buvo problemų ir su šildymu gale nepūsdavo šilto oro. Ir su užvedimo rėle. Žodžiu visokiausių nesamonių, bet dabar esu viską kas prastai veikė naujai sudėjęs tai važiuoti vienas malonumas. Dar kelių dalykėlių ieškau, tai kai pavyks juos susidėti manau bus LEDAS :) |
1995 10 gale ne antenos, bet tipo parktronikai, nu bet čia ir pats manau tai žinai :) . O dėl mygtuko niekad neteko naudoti tai nelabai ir suprantu kaip jis ten veikia :D
|
Matau truksta valstybinio numerio pado ant priekinio bamperio. Ji galima uzsisakyti atskirai tik tiek kad reikes dazyti.
|
Sveikas prisijungęs,
Banginis gerai atrodo, spalva tikrai netradicinė :) Bet žiūrisi gerai. Įdomu kaip vidus atrodo. Tiesa, ką darei kad gale pradėtų pūsti šiltą orą? Kur buvo priežastis? |
Citata:
O kas ten pr. bamperyje toj vietoj kur turi but kilpos dangtelis? Mb 140, as jau nekarta maciau skelbimuose tokius, lyg ir faceliftas, bet vis dar su antenomis, matomai ir toks perehodas buvo :) |
Nauji bamperiai ir juostos nuo 1994, o parkingai-antenos iki 1996.
|
PTS W140 gavo nuo 04.1995 o temos autoriaus 01.1995
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:13. |