MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Galaxy tab ar ipad (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11000)

PANTERA888 2012-11-11 00:36

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 238957)
ziuriu ziuriu, nesuprantu kuom jis geresnis uz mano standartini netbooka

alumi neapipiltas :xx:

Tomskis 2012-11-11 07:43

+1 :D

Hunter 2012-11-11 09:23

Netbook'ai irgi nieko doro, turejau ne viena. Kadangi ju kaina atitinkama, tai ir medziagu kokybe apgailetina. Tai pasiemiau IBM x60s, nes reikejo express card lizdo, tai pagal parametrus kaip neblogas netbook'as tik kokybe ir pletimo galimybes geresnes, buna dar ir su apsivercianciu touch screen ekranu.
Jeigu reikia kazkokio rimtesnio tai gali paieskot naujesnio x modelio

Finalfour 2012-11-11 12:15

Nepamirstam, kad bet koks tab'as - tai tik didelis ismanusis telefonas. Nera nieko, ka sustriau padarysi su galaxy tabu nei kad nepadarysi su SGS III. Lyginti su laptopu negalima, skirtingi visiskai panaudojimo aspektai. Del to ir reikia suprasti, ko nori ir ka darysi, kaip ir kokiom salygom naudosi daikta.
MS Surface - labai rimtas ir vertas demesio kurinys, jei tik supranti jo panaudojimo galimybes ir jei tau to reikia. Sau tikrai imciau surface, jei jau toks poreikis. Jei norisi mazesnio paprastesnio tabo - imciau galaxy note II. Ekrano dydzio pakaks, o del jo tarpiniskumo tarp tikro tabo ir ismaniojo, galesi ji ir kaip telefona naudoti prie ausies pridejes :) Is viso, sunku patarti, zinai kodel? Todel kad zmones ant tiek skirtingi ir ju poreikiai ant tiek individualus, kad unversalaus patarimo negali buti. Ne veltui rinkoje yra sitokia didziule irenginiu gama ivairiausiems poreikiams. Anyway, i apple produkcija ziureciau paskutineje vietoje, bet cia velgi tik mano nuomone.

simaso 2012-11-11 13:44

teko ir ipadą 2 ir tab 2 čiupinėt. jei rinktis iš tų dviejų, tai aš už ipadą. tik kas keisčiausia, kad jie labai sunkus. mano 14" loptopas panašiai sveria

egise 2012-11-11 13:56

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 238957)
ziuriu ziuriu, nesuprantu kuom jis geresnis uz mano standartini netbooka

Koks tavo netbook'as? Aisku, jei naudoji kompa forumui ir jutubej tai tada tiks betkas. Kiekvienam pagal poreikius :)

Robis 2012-11-11 15:13

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 238937)
Turiu tab 1 brolis turi 2 niekuo nesiskiria iskyrus kad i 2 dedasi micro sd kortele skambinti galima ( nes pirmam tik sms ) jai aparatas su 3g ir antram nera kameros prieky , o visa kita vienas ir tas pats :) i ipadas tai kiek ziurejau testus tai lenkia samsungas obuoli :) todel ir pasirinkau (bent as) samsunga :)

o kuom lenkia? Didesniais procų skaičiukais?

Luksha 2012-11-11 15:50

O aš laukiu 2013 pradžios ir imsiu Microsoft Surface Pro. Jis, mano nuomone, ipad'us, samsungus ir etc. lenks visa galva.

Finalfour 2012-11-11 15:59

Citata:

Pradžioje rašė Luksha (Post 239003)
O aš laukiu 2013 pradžios ir imsiu Microsoft Surface Pro. Jis, mano nuomone, ipad'us, samsungus ir etc. lenks visa galva.

Bevelyciau pritarti. Asiku, palaukime dar jo pasirodymo. Taciau specifikacijos ir funkcionalumas atrodo ispudingai. Ir tik nereikia nuvalkioto la la, kad proco skaiciukai nieko nereiskia.
O apple, kuri negali tureti ir neturi savo irenginiuose NFC, laukia nekokia perspektyva, svelniai tariant. Kaip kai kurie ekspertai sako, iPhone 5 didziausias neigalumas pries konkurentus butent neturejimas NFC. Tas jo iPas be jo kaip impotentas.

simaso 2012-11-11 16:32

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 239005)
Bevelyciau pritarti. Asiku, palaukime dar jo pasirodymo. Taciau specifikacijos ir funkcionalumas atrodo ispudingai. Ir tik nereikia nuvalkioto la la, kad proco skaiciukai nieko nereiskia.
O apple, kuri negali tureti ir neturi savo irenginiuose NFC, laukia nekokia perspektyva, svelniai tariant. Kaip kai kurie ekspertai sako, iPhone 5 didziausias neigalumas pries konkurentus butent neturejimas NFC. Tas jo iPas be jo kaip impotentas.

yra dar toks rimtas daigtas lenovo think pad tablet 2, kuris ne kaip surface, naudoja pilną windows 8 os http://reviews.cnet.com/tablets/leno...-35411720.html

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:50.