![]() |
Citata:
Bet cia tik mano nuomone, is karcios patirties... |
Citata:
sitas geras :) bet kai taip atsitinka tai jo... esu irgi susidures, nusviles.. Buna auto pardaveju, bele tik istumt, bet koks tolkas.. Visi tokie dalykai atsisuka atgal. |
Citata:
|
Nedideli pinigai daznai slepia dideles problemas... O automobilis tikrai atrodo tokis "puslavonis" kaip mineta.. Ne del to jog purvinas.. :) O del komplektacijos..Odinis salonas man asmeniskai yra minusas.. Paprastai kai ieskome automobilio ziurime i oda nepalankiai..Jeigu tai ne visureigis...Kiek man teko pastebeti pasivazineti..Kad ir kokios odines sedynes bebutu:vedinamos, sildomos, jos vistiek nera tokios malonios sedeti kaip brangi kokybiska medziaga ar veliuras. Mano asmenine nuomone.
|
Citata:
Seip oda paprastai ivardinama kaip pliusas, aisku gerbiu Jusu nuomone ir sutiknu, kad vienam oda pliusas, kitam veliuras nepakeiciamas dalykas... |
nemaciau banginio su viengubais langais!!!
|
nu o be odos tai tikrai ne banginis!Yra masinom kur tikrai netinka tos odos,bet aukstesnes klases masinom tai skaitau tikrai privalumas!
|
Citata:
As irgi odos garbintoja, apskritai dievinu oda ir kailius (naturalius), isivaizduoju bangini su maisiniu salonu:ohne: Bet kazkam tai yra grazu ir gerai:taip: |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:38. |