MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   W211 Battery protection : Convenience functions temporally unavailable. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11233)

Hunter 2012-12-12 13:54

Pas juos ten isvis labai idomus pomegiai kas liecia informacija

DTM 2012-12-12 20:53

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 244015)
Pas juos ten isvis labai idomus pomegiai kas liecia informacija

Visu pirma niekas niekam neprivalo teikti informacijos, varai masina i servisa ir tada po patikros tau viska pasakys, patinka man tokie kurie telefonu megsta diagnostika pasidaryti '' man netraukia masina kas galetu buti ? '' arba '' man variklis kala ar galiu toliau vaziuoti ? '' :xx:

vampyras 2012-12-12 21:04

Citata:

Pradžioje rašė DTM (Post 244130)
Visu pirma niekas niekam neprivalo teikti informacijos, varai masina i servisa ir tada po patikros tau viska pasakys, patinka man tokie kurie telefonu megsta diagnostika pasidaryti '' man netraukia masina kas galetu buti ? '' arba '' man variklis kala ar galiu toliau vaziuoti ? '' :xx:

priemimo panos visus tokius nemokancius vokiskai nukreipia i 99 linija, o ten 24 val per para "prasome palaukti" :xx:

SETAH 2012-12-13 20:44

Citata:

Pradžioje rašė DTM (Post 244130)

na jau užsirašius ir konkrečiai sutarus laiką, tai mažų mažiausiai galima į pora klausimų atsakyt, aišku neprivaločia jau požiūris į darbą ir į maximą atėjus gali pasijust kaip pas kasininkę nekviestas į svečius atėjęs, bet tai nereiškia, kad aš privalau žiūrėt į jos surauktą varganą snukutį, kaip ir girdėt išsikalinėjančio vos pralemenančio diedo kitoj ragelio pusėj. Tad gal nereikia kas ką privalo ir ko neprivalo. mentalitetas turbūt ne tas...

SETAH 2012-12-14 09:17

Reziumė po diagnostikos - blogas didysis akumas.

Finalfour 2012-12-14 09:49

Citata:

Pradžioje rašė SETAH (Post 244228)
Reziumė po diagnostikos - blogas didysis akumas.

O ka as tau sakiau temos pradzioje ;) Sitas uzrasas tik sia vienintele problema ir reiskia siaip. Butum is karto pakeites ir nereiketu jokiu diagnostiku buve. Siaip forume nematant daznai sunku patarti tisklai ivairiu gedimu priezasti, bet del sito uzraso tikrai paprasta nustatyti kas ir kaip :)

SETAH 2012-12-14 10:23

na pasirodo taip :)

o ką dėl akumų? kas nors gelinį yra naudojęs? apsimoka ne?

Finalfour 2012-12-14 15:31

Citata:

Pradžioje rašė SETAH (Post 244233)
na pasirodo taip :)

o ką dėl akumų? kas nors gelinį yra naudojęs? apsimoka ne?

Nemetyk vejais pinigu, nebent ju daug turi :) Pas mane buvo paprasta varta, dabar vel idejau varta silver dynamic, ir viskas ciki. Kai skambijau i silberi ant durniaus paklaust kokia gelinio kaina, tai jie sake, kad net patys geliniu nededa ir nesiulo, nes kaina nesveika ir butinybes nera. Sake jie aptarnaudami masinas visada deda Bosch, ir man siule bosch. Aisku, is ju neemiau, nes kainas jie gieda visai nedraugiskas.

Hunter 2012-12-14 19:19

Bosch silver tos pacios talpos ir baigtas zaidimas labai ilgam

SETAH 2012-12-14 20:41

Supratau, ačiū už patarimą ;)
Klausykit o kaip su talpa? pas mane stovi 70
Buvau pas pardavėjus tai sako 95 reikia imt ir ne kitaip,

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:54.