![]() |
Citata:
|
Nekuriant naujos temos, pas mane savaitgali prasidejo tokios pacios bedos. Vakar palikau UAB Daivanta, siandien tureciau turbut pasiimti :confused:
|
Citata:
|
2003m. 320CDI
Panaši bėda, tačiau tik šaltam varikliui, ypač šaltam orui lauke. Pašilus bėda dingsta, trūkčiojimas palengva įsibėgėjant, jeigu spaudi stipriau - bėdos nera. Nuo ko pradėt ? hidratransformatorius ? Kokios remonto kainos ? |
Panašu į puslę. Kainos nuo 280 iki 600.
|
puslę restauruoti 500-700lt budavo, tai bus 150-200~eu. Darbas apie 50eu pakeitimo.
Na ir tepalai dar extra 50eurų, nu dek max 100eu.. Tai čia 600eu jei nori mokėt, tai atvažiuot pas mane, aš tau už 600eu dar ir gerą vakaronę suorganizuosiu :xx: |
Geras žodis 'būdavo'. APD servizas vilniuje prašo 600 :D na bet galima rast ir pigiau
|
O kur rekomenduotumet Vilniuj darytis ?, na, kad Kainos/kokybes santykis butu islaikytas :)
|
Citata:
Iš čia ir atsiranda pilys priemiestyje ir automobilaii už 50 vidutinių algų pas niekuo nenusipelniusius žmones. |
Pats ieškojau atsakymo, tai niekas neatsakė. Radau servizą Verkių 50, prašo apie 350, 6 mėn garantija. Gali pabandyt ten.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:53. |