![]() |
man kai restauravo zibintus, tai nuiminėjo bamperį, nemanau, kad jie būtų tai darę, jei būtų galima buve jo nenuiminėti :) Aš jei gerai pamenu, tai yra keli varžtai, kurie laiko fata ir jie yra po bamperiu.
|
nuimti teks bampery ir fara issiimti, nes daznai varzteliai nuo dregmes buna prirudija nevisada lengvai atsisuka
|
Citata:
|
Lempos pirkt tikrai nereiks ieškok tik blokelio ir nematau kelintu metu mb pas tave nes cia facelifto fara o senesniu blokelis kitaip atrodo.
|
ebay tu blokeliu kiek tik nori
|
tai va , atsakymas man jau paprasta siandien palindau ir nusiemes buferii issiemiau lempa pasirodo ten du blokeliai, interneto pagalba issiaiskinau kad vienas hid balastas, o kitas reguliuoja xenonus, plasmase prie rato nusiemus, galima paprastai prieiti, gavau ir numeriuka, tik pas mus ju reenybe, teks kamuotis ebay, kad raciau kur pigiau, gal jus kartais zinote gal kas tvarko situs blokelius numeriukas detales 5dv 008 290-00
Aciu |
Kad tvarko tai abejoju nes bent tas kur foto tai net nesiardo,autogide maciau už 50lt pardavinėja .
|
turiu toki pati klausima. ijungus xenonus, kokias 5 sekundes vienas sviesdamas truputi pamirksi, ta prasme ne visai issijungia, bet keistai isijungineja.
Jeigu pvz buna silta masina, po pusvalandzio ijungus xenonus, nebuna jokiu problemu. Lemputes sveikos, pirkau naujas originalias pries menesi, o su senom irgi buvo tas pats. Kiek skaiciausi internete, tai beda gali buti arba blokelyje, arba uzdegimo riteje (Ignitor), kuri stovi faroje. kaip suzinoti, ka keisti? gal per diagnostika? |
Citata:
|
Sveiki,as prie to pacio.Ar tinka vietoj bi-xenon faros W211 2007m deti paprasta xenon?Ar jungtis skiriasi,ar siaip negalima ir t.t?Ir isvis kaip vizualiai atskirti xenon nuo bi-xenon.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:51. |