MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   W220 3,2cdi '00m. mano klausimai apie jį. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11551)

Esnikas999 2013-01-28 18:58

oro filtrą jau radau.
kas dėl vairo, nebandžiau jo kelt iki pat viršaus, nes jei nesileis žemyn, nepatogu važiuot. Perkant mašiną, ją užkūrė nuo kitos auto, tada sėdau tikrint funkcijų, pajudinau tą vairo kilnojimo svirtelę ir kaip minėjo, užsidegė vairas raudonam fone.
klemos buvo nuimtos ilgiau nei dvi valandas, nepadėjo. Katras saugiklis ir kur jo ieškot?

kas dėl manualo, tai kažkokį paprastą turiu, bet mano nelamei ir tas itališkas, rusišką priglausčiau tikrai, woodooo, neužlindinėk:)

vampyras 2013-01-28 19:05

Citata:

Pradžioje rašė Esnikas999 (Post 251592)
oro filtrą jau radau.
kas dėl vairo, nebandžiau jo kelt iki pat viršaus, nes jei nesileis žemyn, nepatogu važiuot. Perkant mašiną, ją užkūrė nuo kitos auto, tada sėdau tikrint funkcijų, pajudinau tą vairo kilnojimo svirtelę ir kaip minėjo, užsidegė vairas raudonam fone.
klemos buvo nuimtos ilgiau nei dvi valandas, nepadėjo. Katras saugiklis ir kur jo ieškot?

kas dėl manualo, tai kažkokį paprastą turiu, bet mano nelamei ir tas itališkas, rusišką priglausčiau tikrai, woodooo, neužlindinėk:)

reikia ir vairo holu matavima adaptuoti, nusileidimas isijungia tik kai pries tai iki galo pakelei iki virsaus.
isitraukimas tik tai kai issitraukima adaptavai. principas taip pat kaip su langais liuku ar sedynemis.

Esnikas999 2013-01-28 19:30

vairo problema išspresta, kaip ir minėjo reik iki viršaus pakelt ir tada leidžiasi. ačiū
1.dar, yra bardačioke kažkoks dvd Phonocar, mačiau keliuose esnikuose toki buvo. bet garsas tragiškas, kaip per lievą telefoną grotų, čia jis taip veikia ar nustatymai kažkoki yra?
2.Dega skydelį EPC. skaičiau kad ten nereguoja į gazą, dūmina, netraukia.... pas mane tokių požymių nėra, ko jis ten blyksi?
3. Porankį, kur yra didesnė daiktadėžė, stovi kažkoks ratukas, kurį pasukus lyg ir orą pučia, kas čia? vėdinama daiktadėžė?
4. telefonas, verta ten jį pasidaryt funkcionuojantį?
5. keleivio sėdynė ne visa reguliuojasi. Pošiknis stumpdosi pirmyn atgal, atlošas irgi tvarkoj, pogalvis taip pat, bet nesikilnoja sėdynė aukštyn/žemyn, kur bėda? vairuotojo viskas tvarkoj.

čiūdnas čia aparatas, savaitgalį iminėjau akumą ir nukeliant kilimą, pasukau tą raudoną rankenėlę. Paskui įdėjau naują akumą ir kapiec, jokios švieselės, niekas niekur nededa, kurt, net raktas nesisuka, šakės galvoju, koks blokas užsitrumpino ar pastipo, bet kažkokio velnio vėl pasukinėjau tą rankenėlę ir gyvenimas pašviesėjo, tikrai negalvojau, kad bus toks dalykas kaip "masė" belaruse:xx:
tikrai didelis ačiū, kas man padeda.

vampyras 2013-01-28 19:37

itariu kalba eina apie Guard kompletacija?

Esnikas999 2013-01-28 19:40

kas čia per komplektacija ir kaip sužinot?

vampyras 2013-01-28 21:00

Citata:

Pradžioje rašė Esnikas999 (Post 251600)
kas čia per komplektacija ir kaip sužinot?

kaip matau ne, pamirsk. Guard yra sarvuotis. :)

Tomskis 2013-01-28 21:02

zmogau, gal paskaityk manuala masinos, elementarus dalykas, nereiks uzdavinet kvailu klausimu

Esnikas999 2013-01-28 22:42

kvaili nekvaili, bet kaip minejau, manualo neturiu, tad jei tau sunku atsakyt i klausimus, tai geriau isvis nekomentuok

Somesword 2013-01-28 22:50

prasideda...

nereik ne ieskot, pilna internete...

anglu kalba, ar rusu...

pirma nuoroda googlej

http://www.mbusa.com/vcm/MB/DigitalA...55amg_s600.pdf

Esnikas999 2013-01-29 09:24

Citata:

Pradžioje rašė Esnikas999 (Post 251598)
2.Dega skydelį EPC. skaičiau kad ten nereguoja į gazą, dūmina, netraukia.... pas mane tokių požymių nėra, ko jis ten blyksi?
3. Porankį, kur yra didesnė daiktadėžė, stovi kažkoks ratukas, kurį pasukus lyg ir orą pučia, kas čia? vėdinama daiktadėžė?
5. keleivio sėdynė ne visa reguliuojasi. Pošiknis stumpdosi pirmyn atgal, atlošas irgi tvarkoj, pogalvis taip pat, bet nesikilnoja sėdynė aukštyn/žemyn, kur bėda? vairuotojo viskas tvarkoj.
.

dėl šitų nebus patarimų?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:26.