![]() |
yra ir daugiau blokų kur perekūpai nesivargina atsukinėt
|
Nufilmuok kaip paziuret
|
Bent jau man vienas rimtas dėdė sakė, kad pvz. ant W211 yra ne vienoj vietoj rida fiksuojama ir jei nori atsukt tvarkingai kad pasijungus Star'ą nerastų, tai kainuoja baisiai brangiai ir todėl šitiem mersam nelabai kas varginasi ridos atsukinėti, nes neapsimoka. Nežinau ar čia 100% taip, bet būčiau linkęs tikėti :)
|
retas turi stara, tai dazniausiai uztenka ir paprasto atsukimo, kad sirdi nuramint
|
Staras tas nieko blatno,kas ta linkme dirba jis turi viska..atsukti rida nera dideles problemos,atsukti kad to nepastebetu jau kitas reikalas.Del 211 nezinau bet rida saugo deze,raktas,spidikas..kalbu apie naujesnius modelius.
|
Senesniuose tai tik skydelis, va su w211 naujiena del comando, bet reiketu realiai pamatyti
|
MATRIX sakė, kad pas w211 airbagai ir moto valandas skaičiuoja, tai vėlgi ir ten galima išburti ridą bent šiek tiek. o pas mane su staru pajungus spynelė rodo, kad rida 0km. kaip taip įmanoma? :D
|
kurioj ten vietoj spynele w220 gali rodyt rida man idomu :D
Va per tepalu keitimus tai galima kazkiek paziuret jeigu sukejui neuzteko kantrybes pazaist. Aisku paprastai pazaidus visur rodys ta pacia rida, tai bus aisku kad atsukineta, o vat sudet kilometrus su dienom ir likusiais kilometrais iki keitimu, tai jau ne 5 ir ne 30 min darbas |
nu aš staro visai nepažįstu, bet žodžiu kažkuriam kompe žiūrėjom, kuris rodo ridą. bet tikrai ne spidometre.
|
Kita karta nufotkink :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46. |