MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Del MB 1997 W210 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1234)

driuliauskas 2009-02-01 15:52

Citata:

Pradžioje rašė vaiduska (Post 14114)
PacMobil galima ir is paveiksliuko kazka jau bent spresti jeigu zmogus isvis apie automobili nesuvokia ir kreipiasi i foruma o cia tau PVZ IR KA TU ZMOGUI GALETUM PATARTI,KAD NEGAISINTU LAIKO SAKYTUM DIDESNIO LAVONO NESU MATES http://www.autogidas.lt/skelbimas.html?01.15517787

na taip bet tame skelbime ne parduodamo merso foto o tik ala labai panasaus. o sitas tai lavonelis kaip reikalas. ir kaina mereali kaip uz tokios bukles.

arbuzas 2009-02-01 16:01

Citata:

Pradžioje rašė PacMobil (Post 14109)
Man aplamai juokingos tokios temos ir ypac tokie komentarai, kai pradeda pirkti ir vertint tech. stovi is paveiksliuko

Tai pasijuok sau tyliai ir nesivelk i juokingas diskusijas

mariukaz 2009-02-01 16:19

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 14112)
na taip aisku niekas is nuotraukos(juo labiau kad ji ne parduodamos masinos o kitos) neatspes jos stovio nepasakys gedimu. o kuo bloga taxi versija? man kasnors gali paaiskinti. kokie jos minusai? seip mano ir tik mano galva geriau 10 metu vokietijoj taksas negu 2 metus lietuvos keliais grustas keturakis.

takso rida buna virs 700 000 km, va kas yra blogai. Vokietijoje taksi firmos savininkai irgi ne kvaili, masina parduodama tada, kai baigesi jos resursas. Tai reiskia, kad prasides paprasciausias automobilio byrejimas.

PacMobil 2009-02-01 16:20

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 14121)
Tai pasijuok sau tyliai ir nesivelk i juokingas diskusijas

butent, pasijuoksiu sau tyliai skaitydamas tik flooda, nes kitko nelogiska tiketis paziurejus i nuotrauka, o ne "paciupinejus" masina gyvai

PacMobil 2009-02-01 16:24

Citata:

Pradžioje rašė mariukaz (Post 14125)
takso rida buna virs 700 000 km, va kas yra blogai. Vokietijoje taksi firmos savininkai irgi ne kvaili, masina parduodama tada, kai baigesi jos resursas. Tai reiskia, kad prasides paprasciausias automobilio byrejimas.

turbut nesi mates vokisko takso. Man asmeniskai taksuose minusai yra ju kebulas i salonas baisus. Varikliai dirba ir su 500 k rida kaip laikrodziai, kaip bebutu juokinga vaziuokles buna ju geresnes nei paprasto merso pirkto is zmogaus

driuliauskas 2009-02-01 16:26

matai kame yra reikalas. vokietis jau toks zmogus yra kuris gero daigto neparduoda. ka zinai ka cia lt nusipirksi. pats esu tokios nuomones kad ledines masinos pirkti negalima. perku tik mustas tada bent jau aisku buna del ko parduotas auto. beto nevisi taksai tiek pravaziuoja. buna ymoniu kurios paprasciausiai keicia y naujesnius modelius. ir kartais taksai dar geriau priziurimi. nei kokiu turku buve MB.

driuliauskas 2009-02-01 16:31

Citata:

Pradžioje rašė PacMobil (Post 14127)
turbut nesi mates vokisko takso. Man asmeniskai taksuose minusai yra ju kebulas i salonas baisus. Varikliai dirba ir su 500 k rida kaip laikrodziai, kaip bebutu juokinga vaziuokles buna ju geresnes nei paprasto merso pirkto is zmogaus

takso vaziukle yra siek tiek zemesne ir palyginus su yprasta zymiai tvirtesne deka to ir isilaiko ilgiau ir islaidu maziau remontui. o kuo takso kebulas nuo yprasto skiriasi? taksi ymoniu auyomobiliai yra zymiai geriau priziureti paprasciausiai del to kad zmonem jie ant duonos uzdyrba. na o salonai tai keiciami dalykai.

driuliauskas 2009-02-01 16:36

Citata:

Pradžioje rašė PacMobil (Post 14126)
butent, pasijuoksiu sau tyliai skaitydamas tik flooda, nes kitko nelogiska tiketis paziurejus i nuotrauka, o ne "paciupinejus" masina gyvai

nenusisnekam! pamacius nuotrauka galima apie daug ka sprest jei pats neturi nei menkiausio supratimo tai geriau patylek... yra tam tikri niuansai kaip rankeneliu apibruzinimai, sedynes kairio krasto bukle, vairo susidevejimas, pedalu nudilimas, ir galu gale tarpu atstumu nustatymas. pamates nuotrauka gali laisvai spresti apie masinos bukle ir buvusy jos sawininka

PacMobil 2009-02-01 16:43

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 14130)
nenusisnekam! pamacius nuotrauka galima apie daug ka sprest jei pats neturi nei menkiausio supratimo tai geriau patylek... yra tam tikri niuansai kaip rankeneliu apibruzinimai, sedynes kairio krasto bukle, vairo susidevejimas, pedalu nudilimas, ir galu gale tarpu atstumu nustatymas. pamates nuotrauka gali laisvai spresti apie masinos bukle ir buvusy jos sawininka

:D :D :D Tamsta gal perekupas busi ?:xx: Tai ir masinos kaina yra atitinkama. Beja ka cia prirasei, sitoj vienoj foto nieko to nesimato

mb001 2009-02-01 16:49

Citata:

Pradžioje rašė kaif9607 (Post 14103)
..kad kazkokia nedadelka yra jame...

"nedadelka" tik buves seimininkas gali buti, kuris nepriziurejo!

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:52.