MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W202 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=207)
-   -   W202 C180 oro srauto matuoklis (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1250)

Mb 140 2009-02-05 16:32

parasyk savo problema smulkiau,ar tau tik ant laisvu nesulekia apsuku ar vaziuodamas?nes kazkas pas tave netaip cia!oro srautas kitoki gedima siaip rodo!pabandyk atjungt fiske nuo srauto trumpam ir paziurek ar kas keisis!!!

2luxstyle 2009-02-06 13:56

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 14613)
parasyk savo problema smulkiau,ar tau tik ant laisvu nesulekia apsuku ar vaziuodamas?nes kazkas pas tave netaip cia!oro srautas kitoki gedima siaip rodo!pabandyk atjungt fiske nuo srauto trumpam ir paziurek ar kas keisis!!!

pabandžiau atjungti tai darbas pasikeičia į bloga pusę...:confused: ir užšilus varikliui jei negazuoji anksčiau laiko viskas ok, o kai užšyla man nepriima apsukų MAX. 3,5 toksai vaizdas kad būtų koksai ribotuvas. sakau gal kuro filtras užsikimšęs. dabar užsakiau najua laukiu kol pakeist galėsiu gal kas pagerės:fire:

dyzelis 2009-02-06 14:08

Citata:

Pradžioje rašė 2luxstyle (Post 14720)
nepriima apsukų MAX. 3,5 toksai vaizdas kad būtų koksai ribotuvas. sakau gal kuro filtras užsikimšęs.

isijunges serviso rezimas, riboja apsukas.

2luxstyle 2009-02-06 22:07

tai reikia jį vėl pajungti:bounce:
bet kompai nieko nerodo....:bebebe:

Zee 2009-02-08 10:43

Tu taip ir nepasakai kada tau nepriima apsuku, ar vaziuojant ar ant laisvu...
Nes pas tave tikrai ribotuvas yra, kaip ir pas mane, jis neduoda kelti daugiau nei 4000 rpm masinai stovint vietoje. Beje, del apsuku svyravimo pasilus varikliui... ir as turiu ta beda, jei tu ja isspresi, butu malonu suzinoti kas buvo kaltas.
Is karto pavardinsiu, kas man nepadejo :) pakesti aukstos itampos laidai, zvakes, filtrai tiek kuro tiek oro (keiciamas daznai).
Beje, pagerejo darbas pakeitus laidus man, bet problema iki galo neisnyko.

2luxstyle 2009-02-08 11:01

Citata:

Pradžioje rašė Zee (Post 14831)
Tu taip ir nepasakai kada tau nepriima apsuku, ar vaziuojant ar ant laisvu...
Nes pas tave tikrai ribotuvas yra, kaip ir pas mane, jis neduoda kelti daugiau nei 4000 rpm masinai stovint vietoje. Beje, del apsuku svyravimo pasilus varikliui... ir as turiu ta beda, jei tu ja isspresi, butu malonu suzinoti kas buvo kaltas.
Is karto pavardinsiu, kas man nepadejo :) pakesti aukstos itampos laidai, zvakes, filtrai tiek kuro tiek oro (keiciamas daznai).
Beje, pagerejo darbas pakeitus laidus man, bet problema iki galo neisnyko.

mano variklio darbas ant laisvų apsukų tvarkoje :) jei vietoje stovint bandau užkelti apsukas tai riboja iki 4000 rpm na ir važiuojant neduoda startuoti taippat riboja iki 4000 rpm . o aš dar per jaunas taip važinėti kita karta kantrybės nėra :bounce:

4eye 2009-02-08 18:03

tu atjunk oro srauto matuokle ir paziurek ar ji dirba.Jei ant salto motoro nekyla apsukos iki 3.5 tukstancio vadinas tavo matuokle gera.ir reikia ieskoti kitos problemos...bent taip man meistras sake.

2luxstyle 2009-02-08 20:23

Citata:

Pradžioje rašė 4eye (Post 14870)
tu atjunk oro srauto matuokle ir paziurek ar ji dirba.Jei ant salto motoro nekyla apsukos iki 3.5 tukstancio vadinas tavo matuokle gera.ir reikia ieskoti kitos problemos...bent taip man meistras sake.

atjungus matuoklį variklio darbas pablogėja
tai jau bandžiau... juo labiau užvestu variklius negalima atjunginėti ar pan. sako kompas klaidų prigaudo:confused:

2luxstyle 2009-03-13 15:54

:3: galima jau atsipūsti....
pasidalinsiu savo džiaugmu nes problemėle jau išsprendžiau pakeičiant oro srauto matuoklį servize su pilnu skanavimų ir pakeitimu kaina tikrai tenkina 490,- pakeitė ne visa matuoklį tik jo jutiklį korpusa paliko sena
kas nustebino tai kad detalė taippat vokiška v.ž. viskas ok :vairuot:

SMIRIUSz 2012-08-25 22:45

Prie to pačio, kad nekurti naujos temos. Kas nors bandėt valyti oro srauto matuoklę? Padeda? Galvoju prasivalyt savąją.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:36.