MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   W210 pirkimas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=13293)

woodoooo 2013-10-16 23:49

draugas pora men utenoj pameme facelift juoda mechana 2.2 uz 6k lt toks puse velnio sakyciau.
ieskok ir rasi ;)

Arnec 2013-10-16 23:54

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 292754)
draugas pora men utenoj pameme facelift juoda mechana 2.2 uz 6k lt toks puse velnio sakyciau.
ieskok ir rasi ;)

Dekui, pirmas zmogus per du forumus kuris durnu nelaiko, kad uz tokia kaina ieskau :D

woodoooo 2013-10-17 00:02

nu zinai kas iesko tas randa tiesiog pigus ir geras papuola itin retai.

wannabe126 2013-10-17 07:04

Jei turi galimybe nuvaryk i kauno auto turgu, zinoma w210 vienetai, bet visi be rudziu ir pagrinde dyzeliai. Tik kainu neissigask nes vistiek kelis simtus € nuderet tikrai galima.

Joshua 2013-10-17 07:48

I 2.2d patarciau net neziuret, nustebsi koks jis letas :) asmeniskai ir i mechanine neziureciau, bet cia jau skonio reikalas. Is minetu 2.9 td butu padoriausias variantas. Laimes dalykas, kaip ir kolegos minejo, gali ir pasisekti, bet gali ir is paziuros nebloga nusipirkt su uzsleptais siurprizais, ir jei reikes iki gero stovio privest, pinigu suma pasidarys gerokai didesne nei planuotas biudzetas. Bet kuriuo atveju sekmes :)

Arnec 2013-10-17 07:55

wanabe126 - žadu taip ir daryti, dar Marijampolėj apsilankyti :P be to geras mersiukas :thumbsup:

Joshua - dėkui už patarimus :wave: nors čia turbūt kaip ir su kiekviena mašina :p

wannabe126 2013-10-17 10:45

Citata:

Pradžioje rašė Arnec (Post 292767)
wanabe126 - žadu taip ir daryti, dar Marijampolėj apsilankyti :P be to geras mersiukas :thumbsup:

Joshua - dėkui už patarimus :wave: nors čia turbūt kaip ir su kiekviena mašina :p

As irgi uz panasia suma ieskojau, buvo keli dyzeliukai be rudziu, bet gerai kad vistiek nuvaziavau e420 paziuret :D tai su taisymais ir filtrais, tepalais, tarpinem tikiuos tilpt i ta suma. Tik nepatingek apvazinet visus variantus, nes geru variantu yra tik juos reik gerai paieskot :) ir drasiai derekis musk kaina visi tie pardavejai nori greiciau parduot jei is pradziu nesutiks tai tikimybe kad paskambins kita diena :D man panasi situacija buvo is pradziu ne ne neparduosiu po poros h paskambino sako atvaziuokit pasiimkit :)

Arnec 2013-10-17 11:46

Citata:

Pradžioje rašė wannabe126 (Post 292784)
As irgi uz panasia suma ieskojau, buvo keli dyzeliukai be rudziu, bet gerai kad vistiek nuvaziavau e420 paziuret :D tai su taisymais ir filtrais, tepalais, tarpinem tikiuos tilpt i ta suma. Tik nepatingek apvazinet visus variantus, nes geru variantu yra tik juos reik gerai paieskot :) ir drasiai derekis musk kaina visi tie pardavejai nori greiciau parduot jei is pradziu nesutiks tai tikimybe kad paskambins kita diena :D man panasi situacija buvo is pradziu ne ne neparduosiu po poros h paskambino sako atvaziuokit pasiimkit :)

Jo, aš irgi žiūrėjau seilę varvindamas į ta e420, bet turbūt labiau norisi sedaną nusipirkt, šiaip tai smagu, kad toki automobiliai į suprantančių rankas patenka :D tai aš ir žadu padaryt tripą ir apžiūrėt kiek tik rasiu padorių, o dėl būklės tai galvoju pabandyt labiausiai patikusį į servizą nuvaryt, bet jaučiu, kad po to galiu išvis nebenorėt :D :D

Arturas 2013-10-17 13:35

Citata:

Pradžioje rašė wannabe126 (Post 292784)

O ką jam daugiau daryt parduodant E420 universalą :thumbsup: W210 universalai ir taip neparsiduoda, o čia ir variklis kosminis...

Garbanius 2013-10-17 15:02

Siuliau autoriui vaziuot ir ziuret, o ne forumuose metyt skelbimus ir sakyt "kad va sita esu nusiziurejes". Ir imt siulyciau kaip tik universala, modelis jau tiek moraliskai pasenes, universalas butent s210 tikrai vykes. Bent praktiska daikta turesi. Del kainos as ne toks optimisktiskas, nors gal perekupai geriau zino :blush:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:22.