![]() |
Bet nelegalu
|
privatus plotas yra tik tada privatus, kai savininkas gali nuspresti, kada ir kas gali ivaziuoti ar isvaziuoti.
tegu teisininkai pakomentuoja kaip yra istikro tevyneje. :) |
Citata:
nauja statyba ir zeme aplink nama yra nuosavybe, o ne kaip senu namu ;) situo jau ir mentus buvau apgesines, kai gincyjosi su manim ;) esme, kad as uzsibrezes linijas ir uzsirases buto nr savo vietai ;) o ventiliai, tai zinai ne tik pas mane yra ;) |
Tai nelabai suprantu-kai pirkai buta,tavo butuj buvo priskirta tam tikra parkavimosi vieta ir tam yrodyti tu turi nuosavybes dokumentus? Jai ne-tai tau niekas nepriklauso or tai yra tik tavo nuomone,kad si parkavimosi vieta priklauso tau.
|
Citata:
|
dabar netgi istatymas berods priimtas kad butas neparduodamas be parkavimo vietos, pasimoke is skruzdelyno vilniuje.
|
Citata:
|
atsiversk pirkimo pardavimo sutartį ir paziurek ar nera sklypo dalies? jau n metu pardavinejama tik su zeme, nebent is antru ranku pirkai ir jie pamirso parduot ir nortarai praleido.
|
Citata:
o pridedant mano sudejima ir intelekto nesubjaurota veideli, tai zmones antra karta nebesiryzta su manimi gincytis :D |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:21. |