![]() |
dėkui labai
|
tai vat šalta visada užsikuria,o pašilus jau nebe, kas dar galėtu būti, nes pastebėjau, kad variklis pašyla tik kažkur iki 65 laipsniu, manau turėtu iki 90 šilti?
|
manau seniuk siurblio plundzeris streikuoja. negaliu garantuot bet didele tikimybe
|
Sveiki, taigi buvo alkūninio veleno daviklis.
Gal kas galite patarti kaip yra atjungiamas EGR vožtuvas, man meistras užkišo slangute su varžtu, nes sakė jog atjungus fyškę automobilis pradeda streikuot, žodžiu kompui tai nepatinka. |
geriausiai būtų jį susitvarkyti/pakeisti. bet jei jau labai jo nenori, reikės jį išprogramuoti. padarys tau tokį darbą praktiškai visi, kas kokybiškai perprogramuoja dyzelius.
|
tai aš jį tvarkyti ir norėjau, bet meistras sako jei aš tau jį išvalysiu per jo šonus tepalai dar labiau bėgs, nes kažkur praleidžia, jau geriau užglušinti, koks maždaug procesas jį tvarkyti, valyti, keisti? Kokiu atveju kuo vadovautis? Beja ar gali dėl jo pulsuoti apsukos, ypač kai sustoji prie sankryžu, na ganasi kaip ant laisvu stovint, tik tiek kad automatas, tai pulsuoja ir negražiai purtosi. Ką patartumėt dar keisti?
|
pirma, tai meistrą pasikeisk...
|
Citata:
|
EGR slangele uzglusinus turetu irgi nebetraukt masina siaip, reikia isvalyt ta egr gerai ir viskas, o jei jau labai leidzia tuos tepalus, eina idet dioda su keleta varzu i EGR valdymo el. schema ir galesi atjungt ji be pasekmiu.
|
Kuriasi iš 3 karto
Sveiki,
Kaip matau vis su kuru problemų yra. Pas mane tai W202 užsikuria iš trečio karto normaliai. Rašo regis EDC bėda. Kaip kažkas minėjo burbuliukai renkasi po filtro, kaip suprantu kažkur yra nesandarumas. Teko girdėti dar pora nusiskundimu su šia bėda, tai sako, reikia keisti tarpinę kažkokia. Gal kad susidūrėte ir galite patarti. Ačiū |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:49. |