![]() |
isiurbimo angose yra du ventiliukai tokie, po kolektoriu matosi dvi slangutes issisakoja, kai jie uzsikisa tada buna panasus simtomai.
detales Numeri galeciau paziureti, bet reikes vino, tingiu knaisiotis po pievas :) |
WIN: WDB2083351F006217 zvilgtelk kai galesi :)
|
Citata:
|
tvarkoj, uzsake situs du vnt :) tuo paciu ko gero ir isiurbimo koliko tarpines pakeisti reikes. pagalvojau jei jau kolika nuiminet tai is praktikos gal zinai ka dar tuo paciu galima butu pakeisti ? yra gal kokios einamos dalys :vairuot:
|
Prikeliu tema, nuemus kolektoriu pakeitus jo tarpine, 2vnt A1110170012 (secondary air injection) problema kaip ir isliko :ne: gal turi kokiu minciu dar kas cia taip neduoda ramybes ?
primenu, kad problema: HFM-SFI hot film engine management 049 self adaptation-adaptation: mixture is too rich at idle speed 084 short-time self adaptation at idle speed: part load is exceeded. |
:ohne: pasidalinkit mintimis kas :)
|
o be šių klaidų kur problema ? daug degalų vartoja ?
|
Vartoja tai tikrai daugiau nei turetu, seimoje yra toks pat mersas su tokiu paciu varikliu tai kuro sanaudos skiriasi. kartais pakvimpa benzinu ypac ant saltos, o dar pats pedantas esu ir automobilyje pas mane viskas turi buti tvarkinga :)
|
O tai realūs duomenys kokie? Ką rodo oro kiekis, liambda, kuro/oro santykis ir kita live data? Klaidų stebėjimas ir trynimas čia nepadės.
|
nu man atrodo ziurek oro srauto matuokle, man kaip diagnostika padare irgi nustebau sako tavo misinys per riebus tiek ant duju tiek ant benzino virsyja net 20 procentu kur turetu buti 10-14, ant laisvus viska sgerai rodo norma, tik paspaudus gaza, vaziuojant sakes pila kaip reikiant riebu misini
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:51. |