![]() |
Sveikinu su pirkiniu :)
Su vaziuokle tai kazka daryt reikia nes dzipas konkretus :D (nebent vazineji po miskus, tai tada liuks). kaip dauzta buvo matei? neprichlturinta? Nedarysi arba pilno facelift arba pilno prefacelift? Nes dabar toks "katašunis" :D Spalva man tinka, mano uosvienes toks pat tik sedanas. |
Citata:
|
Citata:
|
Man tai tikrai graziai atrodo, super :)
|
nu liux tikrai mersiukas,spalva ++,isvaizda ++,vidus ++
|
Dekui uz nuomones:)
Nupirkus pirmiausiai galvojau mesiu lauk bamperi ir desiu kas priklauso.Dabar jau kirba mintis apie feisliftine apdaila,nezinau dar...Jeigu nuspresiu atstatyt pirmine busena,tai sitie AMG \made in italy/ ratlankiai irgi nebus toleruojami. |
Citata:
|
Gražus mersas, viena gražesnių spalvų iš 211 paletės, beto nėra tokia reikli plovimams (pats turėjau) Ratai man šitie super atrodo, tikrai gražūs ir išskirtiniai,nors ir tokie daugiau BMW stiliaus.
Kas man nepatinka tai tas kombinuotas salonas, man jau geriau pilnas maišas nei šitas variantas... |
Krastietis, tenka prasilenkti:) graziai ziurisi, tvarkingas. Ar pavyko isspresti beda su gps rysiu?
|
Nea,ziurejau antena maitinima 5v gauna,gal ji pati puliuoja.Kada vaziuodamas per kuri didmiesti uzsuksiu i srota pasiimt pabandymui gps antena,nors man rodos visos te jos vienodos ,dazni vienoda gaudo....gal klystu,bet del ramumo ieskosiu mersines antenos.
labiau nei gps nervina ,kad neapsisprendziu del masinos aukscio:wacko:.Bardiurai daba nerupi,vasara ezerai visi bus mano ,rydeni grybai rupes ,ziema vel bubuku ant kelio neskaiciuosiu,gal aukosiu ta estetini vaizda del visi sito...... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:56. |