![]() |
Citata:
|
ziurinejau 140 pagal vin meta kad dezes 722.368 pradzia ,cia vienam srtote porino kad turetu tikt jei pirmi skaiciai butu tie patys 722.3 ,bet nesinori papult,todel ir klausiu gal kas tikrai zino ar tiktu
|
kad jos visos 722.3 iskaitant ir dyzelius.
|
nesusigaudau tada visiskai,skambinausi i srota ,jo w140 deze 722.368 ,o mano 722.369 ,o pasake kad netiks ,tai dar normalus srotininkas ,kitas butu sakes kad tiks kad tik parduot .Sito klausiau ar tikrai zino kad netiks ,tai pasake kad ne ,tai as kaip nesuprantu tai kazkodel patikejau,zmogus gal geriau zino,priardes ne viena ,eilini karta likau nezinioj ,dar jis man dave minti kad gal tik kazkoks hidro galejo pareit,kuris prie kurio galima prieit nuemus karteri ,dar gali but ir pati pusle,bet cia jau deze reikia lupt
|
Citata:
keleta tikrinausi tai ir S300 W126 deze 722.351,dar tikrinausi W124 kelis ,tai 3,0L 722.4 , 2,3L 722.5 |
edgis zino, reik laukt kol apsireiks. seip zinau buna su ilgu su trumpu veleneliu dezes. nu ir perdavima reik ziuret
|
w140 spidometras elektrinis, tad nuo senos dezes reikes persukti troso pavara. ir tikriausiai galini dangteli reikes pasikeisti, nes dezes tvirtinimas kitoks.
o siaip dezes tos pacios. |
kazka galvosiu,nes man be automobilio problema su judejimu....
|
Citata:
Iš senesnių bent perdavimo skaičiai tai kaip ir 300CE-24 arba 300E-24, šitie irgi su m104 motoru. O 300CE arba 300E kiti perdavimo skaičiai, variklis m103, tuo labiau ir nuo mažųjų variklių turėtų netikti. Kaip pagal kodus nežinau. |
Dekui uz info,bet nelabai suprantu tu perdavimu. Pas mane 92/11 keturbege APD ,nesenai buvo dinges atbulinis begis,tai sutvarke ,siaip sake kad visa kita gerai. o kad dabar dingo visi begiai tai priezastys mano galva kad buvo subeges antifrizas i dezes tepala,tai as keiciau ketuis kartus tepala,nes man taip patare ,tipo kad prasiplautu,tai va praploviau....dabar galvos skausmas
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:55. |