![]() |
Citata:
|
Gražuolis, spalva ir salonas:seile: pakeisčiau galines faras ir ratus :)
|
jeigu nori turiu galines lempas originalias:)
|
Kažkas klausė ar nesu rusų forume. Ne. Tikrai nesu.
Spalva ruda (čia atsakymas tam, kas klausė apie spalvą). Dėl ratų - jie man labai patinka. Originalą turiu tik vieną. Jis atlieka atsarginio rato vaidmenį. Čia aišku skonio reikalas, bet jis man stipriai negražus. Dėl priekinių posukių ir galinių lempų - man visai gerai žiūrisi, ne toks kaip visi kiti :) Kodėl jums tos baltos lempos taip nepatinka - nežinau :) Aš jo nedarysiu originalu ir pan. Man svarbu, kad jis man pačiam būtų gražus. Buvo nuspręsta patvarkyti tam tikrus mazgus. Klausimas: ar turite kažkokią parduotuvę/galbūt tiekėją, pas kuri randate net ir itin retų detalių. Pvz. laisvų apsukų reguliatoriai, visokie pakabinami guoliai su visu korpusu ir pan. O kitas klausimas būtų: gal kas nors turi kokį nors auksarankį, kuris imasi remontuoti šias mašinas? Taip pat reikia žmogaus galinčio sureguliuoti degimą. Po ko, manau, turėtų geriau vestis. |
atrodo10 balu automabilis, sveikas prisijiunges i gretas, del lempu skonio reikalas, patinka tai ir nekeisk, sėkmės eksplotuojant.
|
Dėkui visiems už gerą žodį ir patarimus. Sakykite, ar būna kokie nors susibėgimai pas jus ar bendravimas vyksta tik forume?
|
Super spalva :) Visai nematyta.
|
jeigu is zemaitijos esi galim susitikt koki vakara :)
|
negalejau siandien vilniuj as jo uzmatyt?
|
As esu is Vilniaus. Galejai uzmatyti Vilniuje. Vazineju juo kas diena, nes nebesinori lipti i savo iprasta automobili :( nors ten irgi limuzino klase, bet tiek nedziugina, kiek dziugina mersas. :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:50. |