![]() |
Svarbu pigiai nupirko :D Prasideda visi bajeriai... Tikiuosi greitai išspresi savo problemas ir pasirodysi meete kokiam :)
|
Citata:
|
Tu žinai kiek mokėjau ?
21 tūkstantį. Ir jau 6 įdėjau mažiausiai. Taigi neerzink jei nežinai. Ant dujų neina nes 2 padėčių jungiklis Rėlė gera... N gali būti kas su saugumo sistema kas ? Koks nors blokatorius |
Citata:
|
Man labai panašu į apsaugos gedimą, tiksliau ne gedimą, man tas pats būna kai nusėda tabletės elementas, pasikeiti ir dirba toliau. Reiktu išsiaiškint ar pas tave tokios nėra.
|
kokios tabletes ? :)
|
Abejoju ar čia ta problema, nes pradžioje juk nebuvo tokių bajerių... Nors girdėjau su akumu nekokie reikalai, tai gal įtakos turi elektronikai... Mano vienas bmw buvo su super silpnu akumu, tai dėl to daug kas grybavo ir gesdavo... )) Aišku čia tik mano niekuo nepagrįsta prielaida. Reikia jungt kompa ir žiūrėt viską iš eilės, keista kad Hunter nieko nerado...
|
Akumas naujas ir nepigus ;)
Vienintelis kas galejo pakenkt tiesiogiai,tai kad kazkodel klemos nenuemiau kai generatoriu emiau lauk... Spejo ikaisti varztas ant paties generatoriaus kol atsukau laida.. nejau kazka iskepiau ? :( |
Citata:
|
nejau nera saugikliu ar dar kokio velnio ?
tai taip iseina, kad per generatoriu padariau trumpa jungima i variklio bloka... isivaizduoju klaidu skaiciu kai rytoj stara prijungsiu..... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23. |