![]() |
pas mane pagazavus nieko neisgirsi, nes kai isisuka motoriukas tai tik jo burzgima ir isgirsi :)
kas del dirzo gali buti, bet seip jis necypia, vienas pseudo specas sake kad stiprintuvo varikliukas neva ora gaudo, bet pasidomejus jo kaina, tegu retkarciais jis man pauzia geriau kolkas :bebebe: |
Po svenciu varysiu parodyt meistrui, yra vienas visai netoli mano namu, tipo visas Alytus jam veza vairo koloneles tvarkyt, gal ka patars...
|
tai va, nuvariau as pas "meistra" vairo stiprintuva ir siurbli kad paziuretu, tai tas man isvarte kad su jais viskas gerai ir tipo sarnyrai sausi toki britku garsa sukiojant perduoda :cenzura: nu ka, tebunie, nuvarau tada pas meistrus kurie vaziuoklia tvarko, sarnyrus restauruoja ir pan, tai sako cia ne sarnyrai cia bus vairo stiprintuvo siurblys arba kolonele :D tai ka man dabar vargsui daryt, nezinau ka remontuot, problema akivaizdi, bet jos nieks nezino :ne:
|
:juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi: Parduok mersa. kitos iseities nera:xx:
Citata:
|
nu jei kas pasiulys 25000 tai ir parduosiu, bet nemanau kad dabartiniu metu uz tokia kaina juo kas nors susidomes. Tai vistik teks paciam tvarkytis manau.
|
Citata:
|
gal parekomenduotum koki? buvau 1Alt ant merkines kalno nuvares.
|
Citata:
|
andrearmani jei sukant vairą garsas buna toks kaip butu gumos trintusi viena i kita tai tau bus sarnyrai sausi. reikia juos sutepti. beje duok kam pasukti vaira o tu klausyk ar sklinda garsas is stiprintuvo ar šarnyro ir tada bus aisku :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23. |