MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 blogi garsai sukiojant vaira (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1545)

Giedras007 2009-04-10 15:59

pas mane pagazavus nieko neisgirsi, nes kai isisuka motoriukas tai tik jo burzgima ir isgirsi :)

kas del dirzo gali buti, bet seip jis necypia, vienas pseudo specas sake kad stiprintuvo varikliukas neva ora gaudo, bet pasidomejus jo kaina, tegu retkarciais jis man pauzia geriau kolkas :bebebe:

AndreArmani 2009-04-11 20:01

Po svenciu varysiu parodyt meistrui, yra vienas visai netoli mano namu, tipo visas Alytus jam veza vairo koloneles tvarkyt, gal ka patars...

AndreArmani 2009-04-15 20:07

tai va, nuvariau as pas "meistra" vairo stiprintuva ir siurbli kad paziuretu, tai tas man isvarte kad su jais viskas gerai ir tipo sarnyrai sausi toki britku garsa sukiojant perduoda :cenzura: nu ka, tebunie, nuvarau tada pas meistrus kurie vaziuoklia tvarko, sarnyrus restauruoja ir pan, tai sako cia ne sarnyrai cia bus vairo stiprintuvo siurblys arba kolonele :D tai ka man dabar vargsui daryt, nezinau ka remontuot, problema akivaizdi, bet jos nieks nezino :ne:

driuliauskas 2009-04-15 20:26

:juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi: Parduok mersa. kitos iseities nera:xx:
Citata:

Pradžioje rašė AndreArmani (Post 23234)
tai va, nuvariau as pas "meistra" vairo stiprintuva ir siurbli kad paziuretu, tai tas man isvarte kad su jais viskas gerai ir tipo sarnyrai sausi toki britku garsa sukiojant perduoda :cenzura: nu ka, tebunie, nuvarau tada pas meistrus kurie vaziuoklia tvarko, sarnyrus restauruoja ir pan, tai sako cia ne sarnyrai cia bus vairo stiprintuvo siurblys arba kolonele :D tai ka man dabar vargsui daryt, nezinau ka remontuot, problema akivaizdi, bet jos nieks nezino :ne:

AndreArmani 2009-04-15 20:32

nu jei kas pasiulys 25000 tai ir parduosiu, bet nemanau kad dabartiniu metu uz tokia kaina juo kas nors susidomes. Tai vistik teks paciam tvarkytis manau.

driuliauskas 2009-04-15 20:35

Citata:

Pradžioje rašė AndreArmani (Post 23239)
nu jei kas pasiulys 25000 tai ir parduosiu, bet nemanau kad dabartiniu metu uz tokia kaina juo kas nors susidomes. Tai vistik teks paciam tvarkytis manau.

tai beabejo. manau siurbliu ir stiprintuvu meistras isigando tavo merso ir priskiede nesamoniu. dar negirdejau kad nuo sarnyru garsas persiduotu. gal geriau pamegink pas kita meistriuka nuvaryti :)

AndreArmani 2009-04-15 20:37

gal parekomenduotum koki? buvau 1Alt ant merkines kalno nuvares.

driuliauskas 2009-04-15 20:47

Citata:

Pradžioje rašė AndreArmani (Post 23242)
gal parekomenduotum koki? buvau 1Alt ant merkines kalno nuvares.

zinau kad neblogas buvo kaskur tam rajone apie daugiaauksty garaza. paprastam garaziuke. bet tiksliai nezinau kaip paaiskint :geda:

hardas999 2009-04-15 21:04

andrearmani jei sukant vairą garsas buna toks kaip butu gumos trintusi viena i kita tai tau bus sarnyrai sausi. reikia juos sutepti. beje duok kam pasukti vaira o tu klausyk ar sklinda garsas is stiprintuvo ar šarnyro ir tada bus aisku :)

d.j.acid 2009-04-16 15:59

Citata:

Pradžioje rašė hardas999 (Post 23244)
andrearmani jei sukant vairą garsas buna toks kaip butu gumos trintusi viena i kita tai tau bus sarnyrai sausi. reikia juos sutepti. beje duok kam pasukti vaira o tu klausyk ar sklinda garsas is stiprintuvo ar šarnyro ir tada bus aisku :)

O kaip tie šarnyrai tepasi ir kuo?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23.