![]() |
Citata:
Nes V8 4,2 tikrai sunkesnis nei koks 4 cilindru... reiskia reiketu ieskoti butent E320 gal ir amortikus naudotus isideti, ar neapsimoka? Idomu kiek darbas kainuotu pasikeisti spyruokles su amortikais? |
Zodziu pasidomejau del spyruokliu: viskas ne taip paprasta, detaliu paieskos programa pagal VIN duoda net 7 variantus spyruokliu, norint issirinkti tinkamas, reikia skaicuoti apkrovimo balus, kurie priklauso nuo konkrecios komplektacijos, pvz turi reiksmes net tokie dalykai kaip gesintuvas arba metaline karterio apsauga :unreal:
Todel nuvaziuoti i savartyna, nuimti spyruokles su amortikais nuo kito E320 Elegance ir uzdeti sau, panasu i loterija, kadangi gali ne visai tikti - galas arba priekis bus per daug uzkeltas/nuleistas. Na ir zinoma bukite budrus kokiam nors servise keisdami savo spyruokles i naujas, nes gali parinkti netinkamas. Kaip yra su amortizatoriais tiksliai dar nezinau, bet manau kad jie irgi parenkami pagal apkrovimo balus, nes programa mano automobiliui duoda net 5 variantus :confused: Suzinosiu - butinai parasysiu, galbut kazkam pravers si informacija. |
Citata:
Mane labai domina, nes jau planuoju vasara keisti galines spiruokles. |
Ka tik suzinojau del amortizatoriu
parenkant amortikus, balai neskaiciuojami, paprasciausiai ziurima i vaziuokles variantus: -avantgarde, sport -paprasta vaziuokle -su padidintu klirensu |
Del amortiku tiesa, o su spyruoklem nieko sudetingo: metai, variklis, kebulo tipas ir vsio, jei normali detaliu parduotuve turi iskart pasiulit viena varianta, tik gal skirtingu gamintoju.
|
Citata:
Tiesa nezinau kokie amortikai, nes neradau pavadinimo :geda: Dabar aisku kodel manisikis Elegance toks zemas ir kietas, reiksia buves savininkas siek tiek imete tiuningo.. |
Jei nori deti orginalias ir jei sitie tinka mano A208, tada gal ir paimciau is taves :)
|
Citata:
|
Citata:
Gal kas zino ar jie man tinka? :confused: |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46. |