MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   W211 spaudžiant stabdį girgžda kairiame priekiniame rate. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=16235)

PIXME 2015-03-18 20:14

Citata:

Pradžioje rašė barbynka (Post 382702)
Nu nzn ar tikrai drasiai galima imt ta suporta,tik dureliu nedarinet skaiciau kazkur kad nelabai,nes vampyro buvo parasyta kad geriau taip nezaist nes stumoklis gali but rankose arba ir dantyse:) o kaip yra is tikro reik specu klaust.gal vampyras parasys.

Pačiam keitė priekinį ABS žiedą, rato guolį, ir visus kartus be jokių SBC atjungimu. Aišku kol pats nepamatai, tai ir netiki...

kuvalda 2015-03-18 21:31

ne kartą esu ir suportą nukėlęs ir kalades keites ir nieko neatjunginėjau 211 modeliuose, tik svarbu nedarinėt durų ir degimo nejunginėt, o kad niekas durų nedarinėtų, geriau nuo mašinos visus vyt lauk ir kuo toliau
Sharui laikiną klizmą padaręs buvau, bet po savaitės ar po dviejų vėl girgždėjo. Jei konstruktoriai būt sudėję ant kaladėlių normalas spyruokles, kurios remtūsi į suportą, tai tokios nesamonės su girgždėjimu nebūtų, o dabar alaus skarbonkės plokštelės kaladžių galuose kaip antram golfui. Tfu atsiprašant

barbynka 2015-03-19 07:33

Citata:

Pradžioje rašė kuvalda (Post 382714)
ne kartą esu ir suportą nukėlęs ir kalades keites ir nieko neatjunginėjau 211 modeliuose, tik svarbu nedarinėt durų ir degimo nejunginėt, o kad niekas durų nedarinėtų, geriau nuo mašinos visus vyt lauk ir kuo toliau
Sharui laikiną klizmą padaręs buvau, bet po savaitės ar po dviejų vėl girgždėjo. Jei konstruktoriai būt sudėję ant kaladėlių normalas spyruokles, kurios remtūsi į suportą, tai tokios nesamonės su girgždėjimu nebūtų, o dabar alaus skarbonkės plokštelės kaladžių galuose kaip antram golfui. Tfu atsiprašant

Aisku tai koks tada sprendimo budas sitos nesamones? 3golfo skardu sudejimas:thumbsup:

barbynka 2015-03-19 07:35

Citata:

Pradžioje rašė barbynka (Post 382728)
Aisku tai koks tada sprendimo budas sitos nesamones? 3golfo skardu sudejimas:thumbsup:

Ne rimtai tada naujas skardas jei sudetum gal dingtu tas girgzdejimas gal kas salinot sita reikala?ar kito suporto dejimas?

sharrasitto 2015-03-19 08:22

turiu supporta jeigu ka viena. Man tas pats buvo bet taip ir nesusitvarkiau as ju, tvarkiau gal 5 kartus ir po savaites ar keliu dienu vel islysdavo, tai nusipirkau kita supporta ir nespejes pakeisti pardaviau masina. kreipkis jeigu ka.

Piktas 2015-06-05 16:13

Citata:

Pradžioje rašė barbynka (Post 382703)

Kiek perskaiciau forume, daug kas vargo su situ girgzdejimu, bet realaus tvarkymo be supporto keitimo neradau. Gal kas ka patarsit?

Artunas 2015-06-07 12:40

Citata:

Pradžioje rašė 280 (Post 382582)
apatinės šakės sailentblokas neišplyšęs per kurį veržiasi amortizatoriaus apatinės ausys ?

Būna jis išplyšęs ir girgžda besisukinėjant šakėje.

Pritariu, man taip yra buvę, čia salenblokas.

Piktas 2015-06-07 18:26

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 393268)
Pritariu, man taip yra buvę, čia salenblokas.

Pas mane girgzda ir priekis ir galas vienodai. O girgzda tik paspaudus stabdy.

Antonho 2015-08-12 11:00

Citata:

Pradžioje rašė Piktas (Post 393277)
Pas mane girgzda ir priekis ir galas vienodai. O girgzda tik paspaudus stabdy.

Man tas pats, gal kas nors laikui begant suzinojot kaip spresti sita problema?

Gadget 2015-08-12 11:18

Suportus restauruoti greiciausia :) Vakar buvo pora tokiu paciu variantu :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:54.