![]() |
o pas tave driuliauskai tie blizguciai yra? ar ten ant buferio yra kokie laikiliai jau kuomet gamykliskai ta blizguti dejo? idomu man kaip del buferiu, ar juos nupirkus kazkaip galima uzdet?
|
musu mercedesai temoi pasiziurek. pas mane mh-dezent body kit. ant moldingu yra o buferiai pas mane nestandartiniai
http://mb1.lt/showthread.php?t=1213&page=3 speju jei jie buvo nenumatyti tai nelabai ir uzdesi |
aciu uz ats, dar kada patyrinesiu gyvai koki mersa kaip ten su tais blizgiais yra..
|
Citata:
|
pasiziurejau is arti pas mersa su blizguciais... tai kas liecia juostas - yra griovelis padarytas specialus kad pritvirtint ta blizgi..o ant buferiu manau eitu uzdet, reiks paziuret srotuose.. dar norejau paklaust prie to pacio kad nereiktu naujos temos kurti..pas mane svilpia vejas pro langus, nes ties ta vieta, kur uzsidaro langas paciam virsuj isppyses gumos gabaliukas (yra tarpelis)..sita dalyka norint suremntuot kazin reik pirkt nauja guma ar butu galima kitos gumos gabala kazkaip idet, priklijuot ar kaip kitaip pritvirtint ir taip bent sumazint ta svilpima...dekui
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:20. |