MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Kemperiai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=16894)

alteroja 2015-07-29 21:02

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 398096)
greiciausia svoris buvo irasytas be irangos
mano buvo gal 5.2m svere 1.2t,kiti apie 1t plius minus,maziausias buvo 3.8m

į gamintoją vertėtų atkreipti dėmesį?
dar kokių niuansų yra?

Tomskis 2015-07-29 21:02

4250kg sastatas kad nevirsytu. Su viena asim manevringesnis, su dviem asim stabilesnis kely. Realiai ziurek vidu kad butu viskas ko reikia ir bukle, i asis nekreipk demesio. Buvau uzsivedes ir as nusipirkti, bet dabar ziuriu kad neber kur vaziuot su juo lietuvoj

alteroja 2015-07-29 21:04

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 398099)
4250kg sastatas kad nevirsytu. Su viena asim manevringesnis, su dviem asim stabilesnis kely. Realiai ziurek vidu kad butu viskas ko reikia ir bukle, i asis nekreipk demesio

na kol kas galvoju, kad reiktų - 4 miegamos vietos, tualetas ir dušas. prie to paties būtų super palapinė šalia :) skamba labai nerealiai iki 2000eur?

Tomskis 2015-07-29 21:05

Tikrai realiai. Yra tokiu, bent praeita menesi buvo.

alteroja 2015-07-29 21:07

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 398101)
Tikrai realiai. Yra tokiu, bent praeita menesi buvo.

o kainoms galioja sezoniškumas?

nes turiu minčių gal pačiam užsienyje pasieškoti arba nusipirkti su defektu ir susiremontuoti.

man nėra skubu, dar galvoju praždiai išsinuomot, kad prasibandyt :)

Gadget 2015-07-29 21:08

Jei tik galvoji, tai zinok geriau nuomuotis kemperi aplamai. Nes nei masinos kuro sanaudos su nameliu nei isvaziavimo daznumas neatsipirks. Asmenikai dabar- nuomuociausi ne nameli, o pati kemperi jei vaziuociau.

alteroja 2015-07-29 21:12

Citata:

Pradžioje rašė Gadget (Post 398103)
Jei tik galvoji, tai zinok geriau nuomuotis kemperi aplamai. Nes nei masinos kuro sanaudos su nameliu nei isvaziavimo daznumas neatsipirks. Asmenikai dabar- nuomuociausi ne nameli, o pati kemperi jei vaziuociau.

aš ir taip galvoju, bet manau ne čia esmė. t.y. ne atsipirkime. yra draugų ratas, kuris šiuo daiktu manau irgi dažnai pasinaudotų ne už ačiū, tai bent draudimas ar padangos atsipirktų.

Tomskis 2015-07-29 21:18

Neverta paciam ieskot uzsieni, plungej ar kur ten visa aikstele kemperiu, is anglu tampo, belenkiek yra parvezta geru variantu nusimananciu zmoniu. Nuvaziaves issirinksi

Gadget 2015-07-29 21:20

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 398105)
aš ir taip galvoju, bet manau ne čia esmė. t.y. ne atsipirkime. yra draugų ratas, kuris šiuo daiktu manau irgi dažnai pasinaudotų ne už ačiū, tai bent draudimas ar padangos atsipirktų.

Na, prisimink, kad tam daiktui reikia ir igudziu vairuoti. O jei nori susipykti su draugu- paskolink jam pinigu ar kazka vertingo. Sudauzys- turesi pykciu :)
Mano manymu geriau nuomuotis nauja daikta, negu pirkti senstelejusi ir pasinaudoti kelis kartus i metus.

alteroja 2015-07-29 21:22

Citata:

Pradžioje rašė Gadget (Post 398108)
Na, prisimink, kad tam daiktui reikia ir igudziu vairuoti. O jei nori susipykti su draugu- paskolink jam pinigu ar kazka vertingo. Sudauzys- turesi pykciu :)
Mano manymu geriau nuomuotis nauja daikta, negu pirkti senstelejusi ir pasinaudoti kelis kartus i metus.

tai ir pabėžiau, kad draugams. kaip kas vairuoja - daug maž žinau. Pats nesu nieko tokio didelio tampęs, reiktų atsargumo.
na iš esmės čia ne diskusijos klausimas - labiau domina dar kokie aspektai renkantis pirkinį.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:27.