![]() |
Citata:
dar kokių niuansų yra? |
4250kg sastatas kad nevirsytu. Su viena asim manevringesnis, su dviem asim stabilesnis kely. Realiai ziurek vidu kad butu viskas ko reikia ir bukle, i asis nekreipk demesio. Buvau uzsivedes ir as nusipirkti, bet dabar ziuriu kad neber kur vaziuot su juo lietuvoj
|
Citata:
|
Tikrai realiai. Yra tokiu, bent praeita menesi buvo.
|
Citata:
nes turiu minčių gal pačiam užsienyje pasieškoti arba nusipirkti su defektu ir susiremontuoti. man nėra skubu, dar galvoju praždiai išsinuomot, kad prasibandyt :) |
Jei tik galvoji, tai zinok geriau nuomuotis kemperi aplamai. Nes nei masinos kuro sanaudos su nameliu nei isvaziavimo daznumas neatsipirks. Asmenikai dabar- nuomuociausi ne nameli, o pati kemperi jei vaziuociau.
|
Citata:
|
Neverta paciam ieskot uzsieni, plungej ar kur ten visa aikstele kemperiu, is anglu tampo, belenkiek yra parvezta geru variantu nusimananciu zmoniu. Nuvaziaves issirinksi
|
Citata:
Mano manymu geriau nuomuotis nauja daikta, negu pirkti senstelejusi ir pasinaudoti kelis kartus i metus. |
Citata:
na iš esmės čia ne diskusijos klausimas - labiau domina dar kokie aspektai renkantis pirkinį. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:27. |