![]() |
Vokietijoje ivede naujus istatymus. Jei masinai 10metu ir daugiau tai priduodant ja i siukslyna ir perkant nauja tai duoda 2500 euru :D
|
Nenoriu net pagalvot kad nusipirkęs normalus žmogus tokį daiktą priduotų į šiukšlyną. :( Čia maždaug tas pats kas pasakyt palik savo žmoną ar merginą su kuria praleistum visą savo gyvenimą ir gausi litų. Žiauru. Tas įstatymas yra skirtas mažinti golfų skaičių, o ne Mercedes.
|
Citata:
|
Ačiū :) džiugu, kad patinka.
|
bet po presu vienodai visi modeliai linksta... ar VW ar Mercedes... :verkia:
|
Gražus :zenklas: Spalva kaip mano W201, Mesa red vadinasi lygtais. Patinka man tie W123, o šitam daug meilės, kantrybės ir bus ledinis mersiukas
|
Nusiraminkit dėl tų presų. ;) normalūs žmonės istorijos šiaip sau nenaikina, o viskokie bomžai kur dėl pinigų perka senas mašinas pirks pigų golfą už 100eurų. ir jiem vistiek :cenzura:
O dėl spalvos tai nepasakysiu. Reiktų tikrint VIN ir ten būtų parašyta? |
Aga, vin'e rašys spalvos kodą, turėtų būti 585
|
Nerandu kaip patikrint tą VIN. Gali būti kad pas mane dokuose jis blogai užrašytas, nes yra toks WDB12312310320021. Kur nete tikrina tai rašo kad tas kodas invalidas. :)
|
Citata:
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD><TD><TABLE cellSpacing=3 cellPadding=0><TBODY><TR><TH>Годы выпуска</TH><TD>-----</TD></TR><TR><TH>Рабочий объем</TH><TD>-----</TD></TR><TR><TH>Мощность</TH><TD>-----</TD></TR><TR><TH>Число цилиндров/расположение</TH><TD>-----</TD></TR><TR><TH>Привод</TH><TD>-----</TD></TR><TR><TH>Длина</TH><TD>-----</TD></TR><TR><TH>Ширина</TH><TD>-----</TD></TR><TR><TH>Масса</TH><TD>-----</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TH class=th colSpan=2>Цвет кузова</TH></TR><TR><TH>568</TH><TD>сигнальный красный (T) (с 01.01.1963 по 31.12.1993)</TD></TR><TR><TD class=protectionTD colSpan=2>© Mercedes-Benz Club Russia. Информация предоставлена сайтом мбклуб.ру</TD></TR><TR><TH class=th colSpan=2>Коды опций</TH></TR><TR><TH>422</TH><TD>Рулевое управление с сервоусилителем фирмы Mercedes-Benz (с 01.01.1963 по 29.02.1986)</TD></TR><TR><TH>512</TH><TD>Магнитола Becker Europa Cassette</TD></TR><TR><TH class=th colSpan=2>© Mercedes-Benz Club Russia. Информация предоставлена сайтом mbclub.ru</TH></TR></TBODY></TABLE> |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23. |