![]() |
Citata:
|
Labai grazus tik nesu tikras del grotu juodu :)
|
grazus tikrai modelis.
Tik man noretusi vietoj facelift bamperio, pilno amg paketo, vo tada butu boooomba, o dabar tiesiog gerulis :wave: |
Grazus.
Su galinem padangom truputi strech'as ar tik taip man atrodo? Kokio plocio ratai ir padangos? |
atrodo tikrai gerai! ;)
|
Idomus toks, pusiau luptas pusiau skustas. Priekis FL galas senasis, taipat nesupratau kas ruko zibintams atsitiko ? :D Ratai aisku super vaizda duoda, bet iki wow dar truksta :wave:
|
Pretendentas į vieną iš gražiausių W211lika forume. Atrodo tikrai neblogai :)
Aš perdaryčiau į pilnai FaceLift. Trūkta lempų ir veidrodžių. Nepagailėk valiutos, nes jau nedaug trūksta :) dar gali spoileriuka ant bagažinės dangčio. Ratai bomba :thumbsup: Sveikas prisijungęs :welcome: P.S. Salonas suplyšęs, kad tik tiek nufotkinai? :D |
Sveikas prisijunges :) Laabai graziai atrodo MB :thumbsup:
|
Pritariu obuoliui, tikrai vienas gražesnių, nors ir kaip rašyta lipdytas...
|
ratų pločio nežinau, padangos gale 265/30 priekį 235/35.
Priešrūkam? o kas jiem? Hehe, nea salonas sveikas, neturiu gerų fotkių salono, vieną teradau. Savaitgalį galėsiu daugiau padaryt :) o kas liečia priekinį buferį, na, pats tokį auto pirkau, bet man asmeniškai tai vienintelis šlykštus dalykas iki FL variante :) todėl, šitas, jau man pačiam patinka. Gal kada, kai sutvarkysiu rimtesnes problemėles ir pradėsiu galvot apie likusias dalis :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:52. |