MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 Ar dazyti moldingus ir duru apacia (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1747)

mariukaz 2009-04-22 17:16

visai liuks atrodo :wave:

Mauqlis 2009-04-22 17:25

Ziurisi liuksisaki man patinka ;):zenklas::seile:

dontikas 2009-04-23 14:48

:thumbsup::1:
na zinok super, pastumejai mane link to paties. tik nezinau ar tos gumos su plastmasem ilgai laikys. klausinejau anksiau dazytoju, tai jie nerekomenduoja dazyt. nezinau kaip daryt. pats dazei? balioneliu?

cabrys 2009-04-23 17:00

Dar klausimelis, ar pries slenkscius dazant graviteksa siausei ar lupai lauk?

Tomskis 2009-04-23 20:11

nusveiciau, nugruntavau, nusveiciau, nudaziau, nulakavau. kur nusveiciu tai kitaip vadinama "nusiausiau".

viskas su balioneliu, spalva parinko pagal dazu koda ir bamperio detale. automatinej plovykloj buvau, dazai nenusilupo :) viska ka nudaziau, kainavo 100lt. dar dazu liko, manau kapeikos cia, galima bet kada pataisyt kur nusilups :) jeigu nusilups.

mersukas 2009-04-23 20:41

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 24386)
nusveiciau, nugruntavau, nusveiciau, nudaziau, nulakavau. kur nusveiciu tai kitaip vadinama "nusiausiau".

viskas su balioneliu, spalva parinko pagal dazu koda ir bamperio detale. automatinej plovykloj buvau, dazai nenusilupo :) viska ka nudaziau, kainavo 100lt. dar dazu liko, manau kapeikos cia, galima bet kada pataisyt kur nusilups :) jeigu nusilups.

Tikrai graziai ziurisi
lakas irgi is balionelio?

Tomskis 2009-04-23 20:45

gruntas, dazai, lakas - viskas is balionelio

Joshua 2009-04-23 21:00

:wave: Zymiai geriau dbr atrodo :vairuot: tik kazin kaip ant tos gumos tie dazai ilgai laikysis. Man irgi niezti rankos dazyt, tik dar del gumu sukau galva. Ant faceliftinio merso, dar tokie kaip slenksciai prisitvirtina po durelemis, nors sioks toks tarpelis, nors ir mazesnis nei ant musiskiu w210 lieka. Tik jis maziau krinta i akis, ypac jei masina tamsi. Dar kiek matau, ar man rodosi, kad moldngai kur ant dureliu tos juostos irgi diek tiek kitokia sidabrine spalva? Ju negalvojai dazyt, kad neissiskirtu is bendros spalvos? :zenklas:

Tomskis 2009-04-23 21:05

moldingu nedaziau, jie gamykliskai pilki kazkokie , maciau ne viena mersa su tokia spalva moldingu, noreciau seip nudazyt sidabrine :) bet gal dazysiu ateity visa masina, turiu kur man nebrangiai atsieis, nes vistiek kai masina is italijos, tai rudziu biski yra. kad nekiltu gincu iskart sakau kad man kainuos tik dazai ~500lt, nudazys uz alu, kokybiskai tikrai. tik kad laiko uzims, kokiu pora savaiciu :) nes vakarais po darbo viskas ir nesaugiam rajone masina stoves. tai bus matyt ateity

Tomskis 2009-04-23 21:08

padarysiu dar daugiau fotkiu kaip dabar atrodo, nes atrodo tikrai geriau nei esamone fotkese, kuo toliau, tuo labiau man patinka :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:20.